Tisztavíztől a Szolár technológiáig

ÖN szeretne egészségesebben, környezet tudatosabban élni, csak nem tudta, hogyan kezdjen neki? Akkor jó helyen jár.                                  "Nem csak egy online bolt, jóval több annál." 

Egyszerűen - Egészségesen

A WT–70 zuhanyszűrő

 

A benne található KDF-szűrő nagy tisztaságú réz/cink ötvözet. Hatásmechanizmusa az elektrokémiai oxidáció/redukció elvén működik, ahol a réz katódként, a cink anódként működik. A KDF részecskék felületén oxidáció illetve redukció megy végbe, s így például a cink és a klór reakciójából ártalmatlan cink-klorid keletkezik.

WT70 zuhanyszűrő...

   

G
rapefruit tisztítószerek

  A Wellnet háztartási tisztítószer családját a grapefruit kivonat teszi különlegessé. A gyümölcs kivonat fertőtlenítő és tisztító tulajdonsága miatt kedvelt alapanyaga a modern kozmetikum- és háztartásvegyiparnak...
Tovább...

Aquawell Fibre

Egészséges üdítőital - vízben oldódó búzarosttal

 

 

Wellnet Aquawell Fibre - Egészséges üdítőital - Vízben oldódó búzarosttalAz emberi szervezet egészséges működéséhez szükségesek a növényi eredetű rostok. Napjaink rostszegény táplálkozása nem juttat elegendő mennyiségben rostokat a szervezetbe, és ennek következményeként lelassult emésztés, hasi diszkomfort érzés, kóros elhízás jelentkezik. Aki ülőmunkát végez, keveset mozog, nem sportol, annál még fokozottabban jelennek meg a rosthiány tünetei, és gyakorivá válik a székrekedés, esetleg a hasmenéssel váltakozó székrekedés, ami aranyér kialakulásához vezethet. A tapasztalható kellemetlenségeken túl a vérkép megmutatja a nem látható vagy nem érezhető problémákat is: a felnőtteknél szinte általános a túlságosan magas koleszterinszint, ami az évek elteltével vérnyomás- és szívproblémákat okoz.

A megoldást a természet kínálja a rostgazdag növényeivel, amik vízben oldható és vízben oldhatatlan rostok kiváló kombinációt tartalmazzák. Növénytől függően több-kevesebb rost található a különböző fajokban. Kiemelkedően magas a rosttartalma a gabonaféléknek. Sajnos ezek a növényi részek nem jutnak be elegendő mennyiségben a szervezetbe, így az egészség érdekében ezeket pótolni kell.

Számos klinikai tanulmány bizonyítja a rostok fogyasztása által nyújtott egészségjavulást. Napi 10 g rost rendszeres fogyasztása a koleszterinszintet 10%-kal képes csökkenteni, ugyanis a rostok a bélcsatornában megkötik a koleszterint és anyagcseretermékeit. A vízben nagy térfogatra duzzadó rostok a gyomrot hamar megtöltik, így csökkentve az éhségérzetet. Fő étkezések előtti fogyasztásuk teltségérzetet ad, és kevesebb ételt kíván a szervezet. Egy év alatt 2-9 kg súlyvesztést lehet ezzel az egyszerű módszerrel elérni. Nem csak a fogyókúrázóknak, hanem mindenkinek fontos, hogy az elfogyasztott ételek akadályok nélkül haladjanak végig a bélcsatornán,- a rostok ebben segítséget nyújtanak. Fogyasztásukkal az emésztési folyamat javul, a székrekedés és a következményes aranyér elkerülhető.

 

Cikkszám
Termék megnevezése
Vásárlói ár
104517
Aquawell Fibre Rostital - 700ml
NEM RENDELHETŐ

 

A rostpótlásra kitűnő lehetőséget nyújt az egészségesen finom málnaitalba kevert vízoldható búzarost. A hazai termesztésű málnából Magyarországon készült ital-koncentrátum tartósítószert nem tartalmaz (így hűtőszekrényben kell tárolni), mesterséges ízanyagoktól és színanyagoktól mentes, így a természet legértékesebb alkotóit eredeti formában nyújtja a fogyasztók számára. Az italkoncentrátumból ízlés szerint (általában 9-10-szeres térfogatra) készült hígítás tiszta, klórmentes vízzel a legélvezhetőbb, amikor a csapvízben található klór nem rontja el a rostos málna ízharmóniáját.

Mindenkinek ajánlott napi 1 liter vízoldható búzarostot tartalmazó ital elfogyasztása. Egy liter málnás üdítőital 10 g vízoldható búzarostot juttat a szervezetbe, aminek dokumentált pozitív élettani hatása van. A 10 év alatti gyermekek az - általuk kedvelt ízű - italból napi fél liter fogyasztásával fedezhetik plusz-rost szükségletüket.


Tudni kell, hogy a rost nem adagolható túl, semmiféle mellékhatása, káros következménye nem lehet a túlfogyasztásnak. Akik rostszegényen táplálkoznak, és elkezdik a búzarostos málnaital fogyasztását, eleinte fokozatosan növeljék az adagjukat, és javasolt, hogy egy hét alatt érjék el a napi 1 liter mennyiséget, hogy a gyomornak és a bélcsatornának legyen ideje alkalmazkodni a megváltozott, jelentősen egészségesebbé vált táplálkozáshoz. Ezt követően a napi rutinba beépülve bárki fogyaszthatja bátran az egészséget adó ízletes italt.

 

Dr. Budai Marianna
Dr. Budai Marianna        

( Dr. Budai Marianna bemutatkozása : Cikk 1.  Cikk 2. )

Felhasznált irodalom:
Michael Murray, N.D.
The pill book guide to natural medicines
Bantam Books, New York, USA, 2002

 

 

 

 


Free Dreamweaver template courtesy of JustDreamweaver.com