Tisztavíztől a Szolár technológiáig

ÖN szeretne egészségesebben, környezet tudatosabban élni, csak nem tudta, hogyan kezdjen neki? Akkor jó helyen jár.                                  "Nem csak egy online bolt, jóval több annál." 

Egyszerűen - Egészségesen

W25 Mini háztartási víztisztító termékismertető

W25 Mini Háztartási víztisztító

 

Egy felnőtt ember átlagos napi folyadék igénye 2,5-3,0 liter.   Ezzel szembenalig iszunk vizet. Miért? Azért, mert a csapvíz rossz ízű,  az ásványvíz  pedig rendkívül drága.

 

W-25 Mini csapra szerelhető készülék, egy egyszerű és gazdaságos megoldás.

 

A W-25 Mini asztali víztisztító kisberendezés kétlépcsős szűrési technológiát alkalmaz. Az első lépcsőben egy mikro szűrő a szabad szemmel is látható anyagoktól, az úgynevezett lebegő anyagoktól mentesíti a vizet a második lépcsőben: kiváló minőségű, ezüsttel impregnált aktív szén segítségével megköti az oldott szerves szennyeződéseket, a szabad és kötött klórt, valamint a halogénezett metánszármazékokat, íz- és szagrontó anyagokat. A folyamat adszorpció útján megy végbe, nem ioncserével működik(!), így minden emberi fogyasztásra hasznos ásványi anyag a csapvízben marad.

W25 Mini víztisztító ismertetése ITT...

 

G
rapefruit tisztítószerek

  A Wellnet háztartási tisztítószer családját a grapefruit kivonat teszi különlegessé. A gyümölcs kivonat fertőtlenítő és tisztító tulajdonsága miatt kedvelt alapanyaga a modern kozmetikum- és háztartásvegyiparnak...
Tovább...

" A víztisztító használata előtt hányingerem volt a büdös, vezetékes ivóvíztől. Rá kellett beszélni, hogy megkóstoljam a tisztított vizet, meglepődtem, mert gyerekkorom forrásvíz-zamatát éreztem a számban. A kipróbálás óta napról-napra több vizet ittam, és azután vettem meg a készüléket. Azóta nem is tudom máshol a tisztítatlan vizet meginni. "

Sás András, Kaposvár

 

" Nagyon örülök, hogy a víztisztító által klórmentes, igazi, TISZTA vizet ihatok én, és a családom. A gyomrom fáj a tisztítatlan csapvíztől, de mióta a tisztított vizet iszom megszűnt ez a problémám, és tudok jóízűen inni egy pohár vizet, a készülék segítségével. Csőtörés esetén is tiszta, átlátszó a pohárban a víz, nem kell megvárni, hogy letisztuljon, a virágaim is nagyon szeretik ezt a fajta vizet, szebbek a leveleik. "

Varga Mártonné, Hajdúböszörmény

 

" Ezzel a termékkel nagyon jók a tapasztalataim, csak ajánlani tudom mindenkinek. Nálunk a faluban elég rossz minőségű, nagyon klóros a víz. Nem is szívesen ittunk csapvizet, helyette palackos szódavizet, ásványvizet vagy üdítőket fogyasztottunk. A berendezés használatával a probléma megszűnt, most már mi is tudjuk fogyasztani a tiszta, élvezetes, jó minőségű vizet. Köszönöm. "

Dragonácz Ágnes, Pogány

 

" Sok jót hallottam erről a készülékről, sok gondolkodás után jutottam oda, hogy én is használni kezdtem. Problémám volt a gyomrommal, ami valószínű a klór miatt lehetett. Ezután ez a panaszom elmúlt, sőt, azóta a barátnőmék is használják, mert a férj vesebeteg, a másik előnye, nem kell cipekedni az ásványvízzel ."

Némethné Gyarmati Irén, Orosháza

 

Vízszűrés vízszűrő készülék

A W-25 Magnetic mágneses víztisztító berendezésa W-25-ös készülék nagy erősségű mágnessel (12 000 Gauss) kiegészült továbbfejlesztett változata. Kétlépcsős szűrési technológia segítségével kiszűri a vezetékes ivóvízből mindazokat az anyagokat, melyekre az emberi szervezetnek nincs szüksége. Az elsőlépcsőben egy mikroszűrő eltávolítja a vízben található, szemmel is látható szennyező részecskéket és lebegő anyagokat. A második lépcső: kiváló minőségű, ezüsttel impregnált aktív szén használatával megköti az oldott szerves szennyeződéseket, a szabad és kötött klórt, vegyszereket Tovább...

 

WellVita Ganoderma Kávé - Az egészséges kávé

 

WellVita Ganoderma Kávé - Wellnet BoltA magyar emberre ugyanaz jellemző, mint a világ bármely országában lakókra: Szeretjük a kávét. A kávéfogyasztás egy rituálé, az emberek isszák reggel ébredés után, isszák a munkahelyükön, isszák baráti beszélgetésekkor, üzleti tárgyalásokon. Miért ne tegyük szokásainkat egészségesebbé, ha már egyszer nem tudunk lemondani róla?! Miért is mondanánk le róla? A Ganoderma Lucidum ( Pecsétviaszgomba ) nem csak egyszerűen egy gomba, hanem gyógyhatású gyógynövény, amelyet jó minőségű kávéval keverve korábban megszokott kávénk helyett fogyaszthatunk. Nagyon széles tárháza van már az öngyógyító mechanizmusokat befolyásoló készítményeknek a Wellnetnél, de ilyen igazán élvezetes és jó ízű egy sincs. A gomba főbb hatása az, hogy javítja a szervezet általános állapotát, öngyógyító képességét, jó közérzetet biztosít mellékhatások nélkül. Már a történelme is elgondolkodtató, hiszen kb. 7000 éve ismerik, az Egyiptomiak is használták. Az első írásos emlékek az időszámításunk előtti időkből származnak Kínából. Kínában, Japánban, Koreában külön” beszédes” nevekkel illették: „A halhatatlanság varázsitala, a szellemi befolyás gyógynövénye, a császár levese”.

Az Orvostudomány az 1970-es években kezdett el vele foglakozni, termesztését 1975-ben kezdték el. 2005-ben Dr. Howard W. Fisher könyvet írt róla Reishi a megoldás címmel. Magyarországon is megtalálható ez a gomba, de termesztéséről nem tudunk, a mai napig külföldről hozzuk be. A gomba frissen nem fogyasztható, csak szárított, porított formában.

Egy csodálatos gyógynövény. A Ganoderma nem tesz egyebet, mint feltérképezi a bennünk rejlő betegségeket, elváltozásokat, és megerősítve ostromlott immunrendszerünket javítja a szervezet általános állapotát, serkenti a szervezet természetes öngyógyító folyamatait, ezáltal karbantartja a testet, és hosszabb életet biztosít! Olyan gyógynövény ez, melynek nincs mellékhatása még hosszú távú használat után sem, és csökkenti a nyugati gyógyszerek mellékhatásait. A 4000 éve ismert gyógynövény, a Ganoderma lucidum - a maga több, mint 200 aktív hatóanyagával - olyan mértékben erősíti az immunrendszerünket,hogy az képessé válik kijavítani az elváltozásokat!

 

A Ganoderma hatása az összetételében rejlik!
Kutatások, klinikai kísérletek támasztják alá jótékony hatásait az alább felsorolt területeken.
( A pecsétviaszgomba terápiás hatásai. Részletes ismertető, letölthető PDF formátumban. )

 

  Található benne:

 • 150 triterpén
 • 50 poliszacharid
 • Szénhidrátok
 • Aminosavak
 • Zsír
 • Alkaloidák
 • Vitaminok
 • Ásványi anyagok

  Vízben oldódóó elemek
  
nA. Poliszaharidok ( A TISZTÍTÓK )

 1. Erősíti a test természetes gyógyító képességét,
 2. Csökkenti a vércukor szintet és támogatja a hasnyálmirigy funkciókat,
 3. Segít kitisztítani a méreglerakódásokat (detoxifikáció),
 4. Megerősíti a sejt-membránokat,
 5. Növeli az oxigén ellátottságát a vörös vérsejteknek.

  nB. Szerves Germánium ( A KIEGYENSÚLYOZÓ )

 1. Növeli az oxigénfelvevő képességet a testben,
 2. Rendbehozza a test elektromos töltésének egyensúlyát. (Elektromos Töltés Egyensúlyozó),
 3. Eltávolítja az abnormális cellákat, amelyek a tályogos sejtek körül találhatók.
 4. A ginszenghez képest 4-6X többet tartalmaz.

  Szervesen oldódó elemek
  
nA. Adenosinok ( A SZABÁLYOZÓ )

 1. Csökkenti a koleszterin szintet és a szabad zsírok mennyiségét a vérben,
 2. Csökkenti a vér lipidek szintjét és stabilizálja a vörös sejtek hártyáját,
 3. Csökkentheti a trombocita kötés szintjét,
 4. Növeli a mellékvesekéreg funkcióit, megtartja a belső elválasztású mirigyek egyensúlyát,.
 5. Szabályozza az anyagcserét,
 6. A vér ph értékét szabályozza.

  nB.Triterpenoidok ( AZ ÉPÍTŐK)

 1. Ízében keserű,
 2. Fokozza az emésztő rendszert,
 3. Megakadályozza az antigének okozta allergiát,
 4. Csökkenti a koleszterint és a semleges zsírokat a testben,
 5. Aktiválja a sejtek sejtmagját.

 

 

 

A Ganoderma hatékonysága abban rejlik, hogy...

 • Csökkentheti a vérben a koleszterin és a szabad zsírok mennyiségét,
 • Csökkentheti a vércukorszintet, visszaállíthatja a hasnyálmirigy működését,
 • Csökkentheti a vérben található lipidek számát és stabilizálhatja a vörösvérsejtek membránjait.
 • Mivel a Ganoderma adenosine-t tartalmaz, csökkentheti a vérlemezkék felhalmozódását, bomlaszthatja a thrombinokat, és megakadályozhatja a trombózist,
 • Javíthatja a mellékvesék vesekérgének működését az endokrin egyensúly fenntartása érdekében,
 • Fokozhatja a szervezet természetes gyógyító képességét, és lehetővé teheti, hogy a szervezet erős immunrendszert alakítson ki,
 • Megakadályozhatja a szövetsejtek elhalását,
 • Megakadályozhatja a szenilitást a szerevet fiatalosan tartásával,
 • Csökkentheti a túlérzékenység elleni szerek mellékhatásait,
 • Megakadályozhatja a szervek degenerációját,
 • Megakadályozhatja az antigének által okozott allergia kialakulását, mivel gátolhatja a hízósejtek hisztamin kibocsátását,
 • Megelőzheti és kezelheti a rák kialakulását és blokkolhatja a rákos sejtek anyagcseréjét,
 • Normalizálhatja a szövetkárosodás megelőzése érdekében.
 • Megakadályozhatja a rákos betegek embólia miatti hirtelen elhalálozását.
 • Megakadályozhatja a trombózis kialakulását, bomlaszthatja a thrombinokat a környező szövetek falán és csökkentheti a rákelleni gyógyszerek blokkolását, erősítheti az ilyen szerek hatékonyságát.
 • Csökkentheti a rák által okozott fájdalmat.

  Mit tapasztalunk fogyasztását követően ?

 • Élénkség, energetikusság,
 • Kevesebb az alvással töltött órák száma, de az ébredés energikus marad,
 • Javul az étvágy,
 • A salakanyagok rendszeresen és simán távoznak.

 

Nincs ismert mellékhatás. Nincs összeférhetetlenség. Mindenki fogyaszthatja.

 

Milyen problémákra lehet esetleg hatással?

 • Magas és alacsony vérnyomás.
 • Hipertónia vagy hematóma által kiváltott szívbetegségek.
 • Agyvérzés, magas vércukorszint, érszűkület.
 • Klimaxos rendellenességek, nőgyógyászati problémák.
 • Székrekedés, aranyér.
 • Krónikus hepatitisz.
 • Vizelési nehézségek, sűrű vizelés.
 • Gyomorbajok, nyombélfekély.
 • Túlérzékenység, ide értve az orr érzékenységét és a krónikus hurutot.
 • Krónikus hörghurut, asztma.
 • Ízületi gyulladás, lumbágó, reuma (idősebb kori).
 • Álmatlanság, letargia, ideggyengeség.
 • Túlérzékenységből adódó bőrkiütések, lábujjak közötti kipállás, hematóma miatti kopaszító sömör.

 

Miért a kávéval párosították a Ganoderma gombát?

  A ganoderma gombának sajnos van egy nem túl kellemes tulajdonsága. Keserűsége miatt élvezhetetlen az íze! Sok fejtörést okozott a tudósoknak a fogyaszthatóvá tétele, ám egyikük – zseniálisan – kitalálta, hogy az aromája tökéletesen illik a kávééhoz, így ezzel ötvözték, alapjául a legkiválóbb brazil kávét választva. A kutatók rájöttek arra, ha ehhez a termékhez adják ezt a kiváló gyógynövényt, széles körben el tud terjedni, nem kell plusz étrend-kiegészítőt fogyasztani, csupán elég, ha a hagyományos, egészségtelen kávénkat lecseréljük egy sokkal értékesebbre.

Mitől lúgosító ez a kávé?

  A gomba semlegesíti a kávé természetes csersavtartalmát, így ez a kávé nem savasít, hanem lúgosít! A kiváló arabica kávénak egyébként is harmadannyi a csersavtartalma, mint a kevésbé értékes robusta kávéé, s ezt tovább csökkenti a Ganodema. A mai kor emberére a túlsavasodás jellemző, mely táptalaja a ma népbetegségeknek számító csontritkulásnak, ráknak, de további kellemetlene tüneteket is okozhat, mint például levertségérzetet, izom- és ízületi bántalmakat, depressziót.  A Ganoderma kávé fogyasztása hozzájárul a szervezet sav-bázis egyensúlyának helyreállításához és fenntartásához. A hosszabban tartó élénkségérzet pedig a Ganodermától származik és nem elsősorban koffeintől!

 

  Miért hasznos az egész család számára?

  Ganoderma-kivonatból és kakaóból áll. Vizet hozzáadva azonnal oldódik, és máris iható a kiváló minőségű kakaó. A Ganoderma előnyös hatásait így felnőttek és gyermekek isegyaránt élvezhetik, miközben megerősíti immunrendszerüket.

  A Ganoderma fogyasztásának hatásai

 1. Ellenhatásokat tapasztalhatnak a kezelés kezdeti időszakában. Esetleg szédülhetnek, elgyengülhetnek, gyakori vizelési és székelési ingert tapasztalhatnak. Ez normális jelenség, és azt jelzi, hogy megindultak a pozitív folyamatok, a tárolt méreganyagok kioldódnak és kilökődnek a szervezetből, megkezdődik a szervezet harmonizálása.
 2. A páciensek egyéni fizikai állapotától függően pár napon belül megszűnnek ezek a tünetek és hamarosan élénkek és energetikusak leszünk, az alvással töltött órák száma csökken, de energiával feltöltődve ébredünk, javul az étvágyunk, a salakanyagok rendszeresen és simán távoznak.

A Ganoderma hatása az összetételében rejlik!
( A pecsétviaszgomba terápiás hatásai. Részletes ismertető, letölthető PDF formátumban. )

 

Jó kávézást mindenkinek!

Dr. Cserjés Andrea

 

Az év során a bevált Ganoderma kávéinkat az összetétel megváltoztatása nélkül új csomagolásba öltöztettük. Az új csomagolás mindannyiunk tetszését elnyerte széleskörű sikert aratott. Nem gondoltunk viszont egy apróságra, ami a partnereink számára problémát okozott. Az új csomagolás valamennyire átengedte a nedvességet és az igen nedvszívó Ganoderma a kávéval együtt megszívta magát nedvességgel és összecsomósodott, kemény lett. Ez a megkeményedés ugyan a termék minőségét nem érintette, de a felhasználhatóságát, esztétikai jellemzőit valamelyest befolyásolta. Elismerjük a hibánkat, ezért a csomagolást újra terveztük és egy vízhatlan fóliával is becsomagoljuk a készítményeket. Ezzel a megoldással már garantáltan a megszokott,  jó minőségben élvezhetik vásárlóink a Ganoderma kávékat!

WELLNET W25 MAGNETIC MAX mágneses háztartási víztisztító készülék AKCIÓ - Szűrőkapacitás: 25.000 liter / 2 év


Cikkszám
Termék megnevezése
Akciós ár*
104529
WellVita Ganoderma kávé 3 in 1 ( 320g )
2.840 Ft
104528
WellVita Ganoderma kávé 2 in 1 ( 320g )
2.840 Ft
* Az akció időtartama: 2018.04.04-2018.04.30. illetve a készlet erejéig! Listaára: 5.460 Ft / db

Free Dreamweaver template courtesy of JustDreamweaver.com