Tisztavíztől a Szolár technológiáig

ÖN szeretne egészségesebben, környezet tudatosabban élni, csak nem tudta, hogyan kezdjen neki? Akkor jó helyen jár.                                  "Nem csak egy online bolt, jóval több annál." 

Egyszerűen - Egészségesen

W25 Mini háztartási víztisztító termékismertető

W25 Mini Háztartási víztisztító

 

Egy felnőtt ember átlagos napi folyadék igénye 2,5-3,0 liter.   Ezzel szembenalig iszunk vizet. Miért? Azért, mert a csapvíz rossz ízű,  az ásványvíz  pedig rendkívül drága.

 

W-25 Mini csapra szerelhető készülék, egy egyszerű és gazdaságos megoldás.

 

A W-25 Mini asztali víztisztító kisberendezés kétlépcsős szűrési technológiát alkalmaz. Az első lépcsőben egy mikro szűrő a szabad szemmel is látható anyagoktól, az úgynevezett lebegő anyagoktól mentesíti a vizet a második lépcsőben: kiváló minőségű, ezüsttel impregnált aktív szén segítségével megköti az oldott szerves szennyeződéseket, a szabad és kötött klórt, valamint a halogénezett metánszármazékokat, íz- és szagrontó anyagokat. A folyamat adszorpció útján megy végbe, nem ioncserével működik(!), így minden emberi fogyasztásra hasznos ásványi anyag a csapvízben marad.

W25 Mini víztisztító ismertetése ITT...

Bemutatkozik a     termékcsalád

Articsóka-feketeribizli    Lecitin    Fokhagyma-homoktövis    Q10 Koenzim 10mg és Astaxanthin

Nyújtott hatású C-vitamin    Tőzegáfonya    Grapefruitmag-kivonat    Lutein E-vitaminnal

Zöldkagyló    Omega3    Korall Kalcium Magnézium    Yucca

 

Lecitin

Összetevõk: Szójalecitin, zselatin.
Doboz tartalma: 45db kapszula.
Napi ajánlott adag (2 kapszula) tápanyag és hatóanyagtartalma:
Energia: 44,8 kJ/10,54 kcal
Fehérje: 0,175 g
Szénhidrát: —
Zsír:1,0928 g, ebbõl: Lecitin: 1,0928 g, amely tartalmaz [mg]:
Foszfolipidek: 682
Kolinfoszfatid: 102,3
Etanolaminfoszfatid: 81,84
Inozitolfoszfatid: 47,74 Szójaolaj: 418

Cikkszám
Termék megnevezése
Vásárlói ár
144006
Lecitin 45 db
6.405 Ft


  Egyik összetevõje a sejthártyának, valamint a zsírok vérben történõ szállítását segítõ fehérjéknek. A tojássárgájában, a májban, a teljes kiõrlésû búzában, kemény héjú gyümölcsökben és a babban található.

Alkotórészei:

 1. kolin, amely oldatban tartja a koleszterint, ezért gátolja lerakódását a májban és az erek falában. Ennek következtében meggátolja a máj elzsírosodását. Ha nincs jelen lecitin, akkor a májban károsodik a lebontás, a méregtelenítés és a felépítés. Azáltal, hogy gátolja a koleszterin lerakódását a májban és oldatban tartja, csökkenti a verõér betegségek elõfordulását. Meggátolja, illetve lassítja az alkoholos májzsugor kialakulását. A kolinnak szerepe van még az ideg ingerület átvitelben, amely ahhoz szükséges, hogy a figyelem teljes mértékû legyen és a memória ne szenvedjen zavart. A kolinnak fontos szerepe van terhesség esetén a magzat agyának normális fejlõdésében, illetve az idõskori elbutulás megelõzésében.
 2. inozitol, amely az idegrendszer felépítésében játszik szerepet. Inozitol hiányában pánikbetegség és depresszió jöhet létre.

Szerepe van még:

 • a vírusfertõzések megelõzésében, mert antioxidánsokat tartalmaz. Antioxidánsokra szükség van az immunrendszer normális mûködéséhez illetve, a daganatos betegségek kialakulásának gátlásához.
 • gátolja az epekövesség kialakulását, mivel az epében választódik ki. Ha ez az anyag hiányzik a szervezetbõl, akkor nagyobb valószínûséggel alakulnak ki az epekövek.
 • az egészséges vérkeringés fenntartásában, illetve a végtagok keringésének javításában, ezáltal a visszérbetegségek, és a trombózis kialakulásának megelõzésében.
 • az egészséges bõrfelület megtartásában, mivel gátolja a faggyúmirigyek túltengését
 • az E vitamin cseréjében.

Milyen esetekben vehetjük még hasznát?

 • Férfiaknál szexuális problémák esetén
 • Terhesség esetén a magzat agyának normális fejlõdéséhez elengedhetetlen.
 • Betegségek utáni felépülésre
 • Nagy fizikai és szellemi megterhelés esetén
 • Fáradtság, feledékenység, koncentrációs zavarok, tanulási nehézségek esetén
 • Csökkenti az ízületi fájdalmakat
 • Alvászavarokban
 • Csökkenti a hajhullást
 • Roboráló szer

Free Dreamweaver template courtesy of JustDreamweaver.com