Wellnet Biológiai Szennyvízkezelés

     Wellnet Microsol Enzimkészítmény
            Tökéletes megoldás a Biológiai Szennyvízkezelésre

Wellnet Microsol Biológiai Szennyvízkezelés

  

 

A W25 asztali víztisztító kisberendezés megoldja problémáinkat. Kétlépcsõs szűrési technológiája kicsomagolja vizünket, a károsító klórtól és vegyületeitõl, így az íz és szagrontó anyagok híján élvezhetõ ivóvízhez juttat bennünket. Az elsõ lépcsõben egy mikroszűrõ a szabad szemmel is látható anyagoktól, az úgynevezett lebegõ anyagoktól mentesíti a vizet. Tovább...

  

G
rapefruit tisztítószerek

  A Wellnet háztartási tisztítószer családját a grapefruit kivonat teszi különlegessé. A gyümölcs kivonat fertőtlenítő és tisztító tulajdonsága miatt kedvelt alapanyaga a modern kozmetikum- és háztartásvegyiparnak...
Tovább...

W25 Mini háztartási víztisztító termékismertető

W25 Mini Háztartási víztisztító

 

Egy felnőtt ember átlagos napi folyadék igénye 2,5-3,0 liter.   Ezzel szembenalig iszunk vizet. Miért? Azért, mert a csapvíz rossz ízű,  az ásványvíz  pedig rendkívül drága.

 

W-25 Mini csapra szerelhető készülék, egy egyszerű és gazdaságos megoldás.

 

A W-25 Mini asztali víztisztító kisberendezés kétlépcsős szűrési technológiát alkalmaz. Az első lépcsőben egy mikro szűrő a szabad szemmel is látható anyagoktól, az úgynevezett lebegő anyagoktól mentesíti a vizet a második lépcsőben: kiváló minőségű, ezüsttel impregnált aktív szén segítségével megköti az oldott szerves szennyeződéseket, a szabad és kötött klórt, valamint a halogénezett metánszármazékokat, íz- és szagrontó anyagokat. A folyamat adszorpció útján megy végbe, nem ioncserével működik(!), így minden emberi fogyasztásra hasznos ásványi anyag a csapvízben marad.

 

W25 Mini víztisztító ismertetése ITT...

" A víztisztító használata előtt hányingerem volt a büdös, vezetékes ivóvíztől. Rá kellett beszélni, hogy megkóstoljam a tisztított vizet, meglepődtem, mert gyerekkorom forrásvíz-zamatát éreztem a számban. A kipróbálás óta napról-napra több vizet ittam, és azután vettem meg a készüléket. Azóta nem is tudom máshol a tisztítatlan vizet meginni. "

Sás András, Kaposvár

 

" Nagyon örülök, hogy a víztisztító által klórmentes, igazi, TISZTA vizet ihatok én, és a családom. A gyomrom fáj a tisztítatlan csapvíztől, de mióta a tisztított vizet iszom megszűnt ez a problémám, és tudok jóízűen inni egy pohár vizet, a készülék segítségével. Csőtörés esetén is tiszta, átlátszó a pohárban a víz, nem kell megvárni, hogy letisztuljon, a virágaim is nagyon szeretik ezt a fajta vizet, szebbek a leveleik. "

Varga Mártonné, Hajdúböszörmény

 

" Ezzel a termékkel nagyon jók a tapasztalataim, csak ajánlani tudom mindenkinek. Nálunk a faluban elég rossz minőségű, nagyon klóros a víz. Nem is szívesen ittunk csapvizet, helyette palackos szódavizet, ásványvizet vagy üdítőket fogyasztottunk. A berendezés használatával a probléma megszűnt, most már mi is tudjuk fogyasztani a tiszta, élvezetes, jó minőségű vizet. Köszönöm. "

Dragonácz Ágnes, Pogány

 

" Sok jót hallottam erről a készülékről, sok gondolkodás után jutottam oda, hogy én is használni kezdtem. Problémám volt a gyomrommal, ami valószínű a klór miatt lehetett. Ezután ez a panaszom elmúlt, sőt, azóta a barátnőmék is használják, mert a férj vesebeteg, a másik előnye, nem kell cipekedni az ásványvízzel ."

Némethné Gyarmati Irén, Orosháza

 

Wellnet Microsol
A biológiai szennyvízkezelés


   A civilizációk fejlődése és fejlettsége midig szorosan összefüggött a vízhasználattal és ennekkísérő jelensége a szennyvizek keletkezése. A keletkező szennyvizek hosszú időn át tisztítatlanul kerültek a talajvizekbe, folyókba, tavakba, tengerekbe. A természet szennyezése egy idő után komoly ökológiai problémákat vetett fel és komoly gazdasági károkat okozott. A szennyvizekből eredő fertőzésveszély közegészségügyi szempontból jelentett veszélyt. Az érzékelhető problémák megjelenéséből következett, hogy a szakemberek szüntelenül keresik és kutatják az új és még újabb szennyvízkezelési eljárásokat. Az utóbbi évtizedekben a hagyományos technikák mellett elterjedtek a különböző fizikai- kémiai technológiák, majd a biotechnológia előretörésével a különböző biotechnikák vonultak be a szennyvíztisztításba. Ennek a biotechnológiai forradalomnak köszönhető a Wellnet hatékony terméke, a Microsol kristályos enzimkészítmény.

  A biológiai módszer a természet számára nem idegen, hanem annak megismerésével, és törvényszerűségeinek alkalmazásával oldja meg a problémát. A természetben az oldott szerves szennyezőanyagokat parányi élőlények ( baktériumok, ostorosok, csillósok) bontják le. Ez a természetes öntisztulás az alapja a biológiai szennyvíztisztításnak.A bomlási folyamatok véges sebességgel játszódnak le, ami nem biztos, hogy kielégíti a szükséges szennyvíztisztítási igényeinket. És ezen a ponton kapcsolódik be a kutatás, és a tudomány, megkeresi azt a katalizátort, amivel ez a folyamat felgyorsítható. Ennek a katalizátornak a neve a Microsol kristályos enzimkészítmény, mely új utakat nyit a szennyvizek és a természetes szerves szennyezők lebontásában. Microsol a háztartási szennyvizek kezelésében nagyon hatékonyan működik. A természetes biológiai folyamatokat katalizálva, gyorsítva a nem túl magas szervesanyag-tartalmú háztartási szennyvizet kiválóan lebontja. Ha a kristályos enzimeket feloldjuk vízben és bontható szubsztrátummal összekeverjük, egy Enzim-szubsztrát komplex jön létre.

  Az élőlények szaporodásához táplálékra van szükség és ennek elérhetőségét segítik elő az enzimek a szerves anyagok darabolásával. Az anaerob bomlási folyamatok végtermékei metán és széndioxid ~70- 30% arányban valamint kismennyiségű szervetlen üledék. Az anaerob szennyvíztisztításához nem kell energiát befektetni, a végtermék energia nyerésre alkalmas!

  A szagtalanításban dugulás elhárításban és dugulás megelőzésében forradalmian új megoldást jelent a MICROSOL mikrokristályos enzim-készítmény, a környezetbarát, biológiai tisztítószer. Microsol alkalmazási területei: emésztőgödör, szikkasztók kezelésére szennyvízvezeték karbantartás, dugulás megelőzése, dugulás elhárításra trágya, hígtrágya kezelésére, szagtalanításra.


Microsol biológiai szennyvízkezelő alkalmazásának főbb területei

 • Emésztőgödör kezelése
 • Épületen belül csatornák karbantartása
 • Dugulás elhárítása
 • Háziállatok tartózkodási helyének szagtalanítása
 • Trágya, hígtrágya kezelése

1.) Oldal
2.) Oldal
3.) Oldal
4.) Oldal
5.) Oldal
6.) Oldal
7.) Oldal
8.) Oldal
A Microsol alkalmazásának részletes ismertetéséhez kattintson a kis képekre!

Microsol biztonságtechnikai adatlap ( PDF ) letöltése 

Microsol szennyvízkezelő ( 20 dkg ) AKCIÓ

Egy doboz tartalma 10 zacskó készítmény, 1 zacskó tartalma: 2dkg Microsol. 2dkg Microsol 2m3 szennyvíz kezelésére alkalmas, így egy zacskó 2m3 szennyvíz 1 hónapos kezelésére ajánlott. Egy doboz 20 dkg készítmény 20 m3 szennyvíz 1 hónapos kezelésére ajánlott.

Cikkszám
Termék megnevezése
Akciós ár*
108001
Microsol 20 dkg
2.870 Ft
* Az akció időtartama: 2018.04.04-2018.04.30. illetve a készlet erejéig! Listaára: 4.560 Ft / db

 

Microsol szennyvízkezelő ( 1 kg ) AKCIÓ

Határozza meg, ill. becsülje meg, hány köbméter szennyvíz kezelését kívánja elvégezni. Ennek megfelelően kell a kezeléshez szükséges Microsol enzimkészítmény mennyiségét kiszámítani. Egy dkg Microsol készítmény 1 m3 szennyvíz egy havi kezelését végzi el. A dobozban lévő tasak 1 kg Microsolt tartalmaz, így egy tasak 100 m3; szennyvíz egy havi karbantartására elegendő.

Cikkszám
Termék megnevezése
Akciós ár*
108002
Microsol 1 kg
11.600 Ft
* Az akció időtartama: 2018.04.04-2018.04.30. illetve a készlet erejéig! Listaára: 18.415 Ft / db


WELLNET W25 MAGNETIC MAX mágneses háztartási víztisztító készülék AKCIÓ - Szűrőkapacitás: 25.000 liter / 2 év


Amire a Microsol szennyvízkezelő használata közben oda kell figyelni!

Az enzimek működését befolyásoló tényezők

 • →pH érték : az optimum enzimenként más és más.
 • ( Lehetőleg ne háztartási sósavval vízkőmentesítsünk, hanem szerves savval, citromsav, almasav alapú készítménnyel)
 • →Hőmérséklet : növekvő hőmérséklet növeli a reakció sebességet, de az enzimek működési optimuma 35-37°C – on van. (A téli időszakban alacsony hőmérsékleten a készítmény hatása lassú folyamatot eredményez.)
 • →Destruktorok : az enzimeket véglegesen hatástalanító anyagok pl.: erős savak és lúgok, nehézfémek sói, jód, az ózon kálium-per-manganát stb. A készítmény kémiailag szennyezett közegben nem fejt ki megfelelő hatást.
 • →Aktivátorok : az enzimek működését serkenti pl. híg sóoldat

A Microsol hatására lebomló anyagok

 • →természetes olajok és zsírok
 • →papírok
 • →szerves hulladékok
 • →mosószerek

Microsol alkalmazható

 • →Emésztőgödör, szikkasztók kezelésére
 • →Szennyvízvezeték- rendszer karbantartás
 • →Dugulás elhárításra
 • →Trágya, hígtrágya kezelésére
 • →Szagtalanításra


Milyen előnyei vannak a Microsol alkalmazásnak?

 1. A szennyvíz gyors mikrobiológiai lebontását eredményezi;
 2. Csökkenti a talajvizek szennyezését;
 3. Visszaállítja a talaj eredeti szivárgó képességét
 4. A dugulásokat meg lehet előzni, és ha kialakult, akkor bontás nélkül elhárítható
 5. Nem tartalmaz korróziót okozó vegyszereket
 6. Nem támadja meg a csatornák és vezetékek anyagát
 7. Környezetbarát, teljesen veszélytelen emberre, állatra, növényre
 8. Nincs szükség gyakori szippantásra
 9. Gazdaságos

A Microsol a természetes biológiai folyamatokat erősíti és így a természet erejével tisztítja a szennyvizeket. A Microsol-lal korlátozás nélkül tisztíthatók a háztartási és kommunális szennyvizek (a konyhák, iskolák, panziók szennyvizei).

Szakál Ferenc Műszaki szakértő


Free Dreamweaver template courtesy of JustDreamweaver.com