Wellnet Víztisztító Készülékek
   Tiszta Friss Víz az Ön Vízcsapjából

   W25 háztartási víztisztító készülékek - Ásványvíz helyett.

Wellnet vásárlási információk

W25 Mini háztartási víztisztító termékismertető

W25 Mini Háztartási víztisztító

 

Egy felnőtt ember átlagos napi folyadék igénye 2,5-3,0 liter.   Ezzel szembenalig iszunk vizet. Miért? Azért, mert a csapvíz rossz ízű,  az ásványvíz  pedig rendkívül drága.

 

W-25 Mini csapra szerelhető készülék, egy egyszerű és gazdaságos megoldás.

 

A W-25 Mini asztali víztisztító kisberendezés kétlépcsős szűrési technológiát alkalmaz. Az első lépcsőben egy mikro szűrő a szabad szemmel is látható anyagoktól, az úgynevezett lebegő anyagoktól mentesíti a vizet a második lépcsőben: kiváló minőségű, ezüsttel impregnált aktív szén segítségével megköti az oldott szerves szennyeződéseket, a szabad és kötött klórt, valamint a halogénezett metánszármazékokat, íz- és szagrontó anyagokat. A folyamat adszorpció útján megy végbe, nem ioncserével működik(!), így minden emberi fogyasztásra hasznos ásványi anyag a csapvízben marad.

W25 Mini víztisztító ismertetése ITT...

   

G
rapefruit tisztítószerek

  A Wellnet háztartási tisztítószer családját a grapefruit kivonat teszi különlegessé. A gyümölcs kivonat fertőtlenítő és tisztító tulajdonsága miatt kedvelt alapanyaga a modern kozmetikum- és háztartásvegyiparnak...
Tovább...

A W-25 Magnetic mágneses víztisztító berendezés a W-25-ös készülék nagy erősségű mágnessel (12 000 Gauss) kiegészült továbbfejlesztett változata. Kétlépcsős szűrési technológia segítségével kiszűri a vezetékes ivóvízből mindazokat az anyagokat, melyekre az emberi szervezetnek nincs szüksége. Az elsőlépcsőben egy mikroszűrő eltávolítja a vízben található, szemmel is látható szennyező részecskéket és lebegő anyagokat. A második lépcső: kiváló minőségű, ezüsttel impregnált aktív szén használatával megköti az oldott szerves szennyeződéseket, a szabad és kötött klórt, vegyszereket Tovább...

" A víztisztító használata előtt hányingerem volt a büdös, vezetékes ivóvíztől. Rá kellett beszélni, hogy megkóstoljam a tisztított vizet, meglepődtem, mert gyerekkorom forrásvíz-zamatát éreztem a számban. A kipróbálás óta napról-napra több vizet ittam, és azután vettem meg a készüléket. Azóta nem is tudom máshol a tisztítatlan vizet meginni. "

Sás András, Kaposvár

 

" Nagyon örülök, hogy a víztisztító által klórmentes, igazi, TISZTA vizet ihatok én, és a családom. A gyomrom fáj a tisztítatlan csapvíztől, de mióta a tisztított vizet iszom megszűnt ez a problémám, és tudok jóízűen inni egy pohár vizet, a készülék segítségével. Csőtörés esetén is tiszta, átlátszó a pohárban a víz, nem kell megvárni, hogy letisztuljon, a virágaim is nagyon szeretik ezt a fajta vizet, szebbek a leveleik. "

Varga Mártonné, Hajdúböszörmény

 

" Ezzel a termékkel nagyon jók a tapasztalataim, csak ajánlani tudom mindenkinek. Nálunk a faluban elég rossz minőségű, nagyon klóros a víz. Nem is szívesen ittunk csapvizet, helyette palackos szódavizet, ásványvizet vagy üdítőket fogyasztottunk. A berendezés használatával a probléma megszűnt, most már mi is tudjuk fogyasztani a tiszta, élvezetes, jó minőségű vizet. Köszönöm. "

Dragonácz Ágnes, Pogány

 

" Sok jót hallottam erről a készülékről, sok gondolkodás után jutottam oda, hogy én is használni kezdtem. Problémám volt a gyomrommal, ami valószínű a klór miatt lehetett. Ezután ez a panaszom elmúlt, sőt, azóta a barátnőmék is használják, mert a férj vesebeteg, a másik előnye, nem kell cipekedni az ásványvízzel ."

Némethné Gyarmati Irén, Orosháza

 


Wellnet Bolt vásárlási, megrendelési információk

WELLNET W25 MAGNETIC MAX mágneses háztartási víztisztító készülék AKCIÓ - Szűrőkapacitás: 25.000 liter / 2 év

HOGYAN VÁSÁROLHATOK A WELLNET BOLT-BAN...?
HOGYAN ADHATOM LE MEGRENDELÉSEMET...?


Önnek KÉT lehetősége van eljuttatnia hozzánk megrendelését:

I.
Megrendelés leadása közvetlenül e-mail címünkre.

Megrendelését leadhatja, akár közvetlenül is az alábbi e-mail címünkre:

Wellnet termékek megrendelése


Levelében küldje el a következő információkat:

 • Megrendelő neve:
 • Címe:
 • Telefonszáma:
 • E-mail:
 • Megrendelt termékek megnevezése és mennyisége:
 • Háztartási víztisztító készülék megrendelése esetén a készülékhez választott mintázat neve !


Megrendelésének megérkezését követően
hamarosan felveszem Önnel a telefonos kapcsolatot, annak leegyeztetése és megerősítése végett.

 

 

II.
Megrendelés leadása megrendelő űrlap kitöltésével

 

 • Áraink magyar forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t !
 • A megrendeléshez Nem szükséges regisztrálnia az oldalon !
 • Válassza ki a megrendelni kívánt terméket.
 • Minden termék leírásánál szerepel a hozzá tartozó "azonosító sor". Ez tartalmazza a termék "Cikkszámát", a "Termék megnevezését" és a hozzá tartozó további információkat.
 • Kattintson a jobb felső sarokban található "vásárlás" linkre. Ezután megjelenik a Megrendelési lap
 • Töltse ki megrendelési adatokat és írja be ( vagy másolja át ) a megrendelni kívánt termékek azonosítóit.:
  Cikkszám      Termék megnevezése       Darabszám ( a megrendelt termék mennyisége )
 • Az Ön által megadott telefonszámon hamarosan felveszem Önnel a kapcsolatot a rendelés megerősítése céljából.
 • Ezt követően a megrendelt csomagot futárszolgálat juttatja el Önhöz.
 • A kézbesítések hétköznap 8-19 óráig történnek ezért fontos, hogy a rendelésben napközben elérhető telefonszámot adjon meg (lehetőleg mobil elérhetőség). A rendelések pontos idejét sajnos nem tudjuk lekötni, de kézbesíthetetlenség esetén a futár keresi Önt a megadott telefonszámon.
 • A kézbesítés jellege miatt kérjük, hogy olyan kézbesítési címet adjon meg a rendelés alkalmával, melyen a rendelését a szállítási időszakban át tudja venni. A szállítási cím lehet otthon, munkahely, stb.
 • Amennyiben a futár a megrendelést nem tudja leadni, a rendelésben megadott telefonszámon, új időpontot egyeztet Önnel. A kiszállítás 2 csomagkézbesítési próbálkozást tartalmaz. Amennyiben a futár kétszer sikeretelenül kézbesíti a terméket (a megadott címen nem veszik át, nem ér el senkit), a kiszállítást ismételt szállítási költség terhelheti.
 • A csomag átvételekor annak ellenértékét készpénzben tudja téríteni.
 • Kérjük győződjön meg a kiszállított termékek hiánytalan meglétéről, illetve sérülésmentességéről.
 • Ha a kiszállított termék sérült, feltétlenül vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral. Kérjük, hogy a csomagolás és a kiszállított sérülésmentességéről az átvétel mindenképpen bizonyosodjon meg. Sérüléssel kapcsolatos garanciális igényt kizárólag az átvételnél felvetetett jegyzőkönyv alapján áll módunkban elfogadni.
 • Amennyiben a szállítással kapcsolatban további észrevétele vagy kifogása van, kérjük jelezze felénk levélben vagy telefonon.
  

Megrendelésének megérkezését követően hamarosan felveszem Önnel a telefonos kapcsolatot, annak leegyeztetése és megerősítése végett.

 

Felhívjuk kedves figyelmét, hogy
Rejtett vagy ismeretlen számú telefonhívásokra NEM válaszolunk!

 

A kiszállítást megelőzően a megrendelését E-mail-ben

Wellnet termékek megrendelése

vagy a megrendelés leadása után megjelenő visszaigazoló oldalon
olvasható telefonszámon keresztül módosíthatja.

 

 

 

A termékeket futárszolgálattal,utánvéttel juttatjuk el Önhöz.

  A szállítási költség Magyarország területére:


15.000 Ft értékű megrendelési összeg alatt: 1.490 Ft
15.000 - 30.000 Ft értékű megrendelési összeg között: 990 Ft
30.000 Ft értékű megrendelés felett: Ingyenes.Wellnet termékek megrendelése

A levelezőrendszer meghibásodása esetén, megrendelését nem kapom meg. Ezért...


amennyiben a megrendelőlap elküldése után legkésőbb 2 napon belül nem keresem Önt telefonon, a megrendelőlapon megadott telefonszámán, vagy a megadott E-mail címén, akkor mindenképpen jelezze ezt felém:
címen!


Garanciális feltételek

 

 • Az általunk forgalmazott termékekre a törvényben előirt, illetve a gyártó által vállalt garanciaidőt vállaljuk.
 • Víztisztító készülékeink 2 év garanciaidővel rendelkeznek
 • A garancialappal ellátott termékek garanciális igényét a számla másolatával, valamint eredeti garancialappal lehet érvényesíteni. Garancialappal nem rendelkező termékekhez a számla szolgál garanciális igazolásként.
 • Garancialappal rendelkező termékek esetében a garancialapon feltüntetett szakszerviz az illetékes
 • Ha a meghibásodott termék rendelkezik garancialappal, úgy a garancialapon feltüntetett szakszerviz az illetékes a garanciális ügyintézés tekintetében.: Wellnet Kft,  2890. Tata külterület hrsz.: 0149/5  ( Kakas u. Wellnet Üzleti Park )
 • Ha az áruházunkban vásárolt termék garanciaidőn belül meghibásodott, kérjük haladéktalanul jelezze felénk, az: infoKUKACwni.hu -címen.
 • A terméket visszajuttathatja telephelyünkre futárszolgálattal vagy postai úton.: Wellnet Kft,  2890. Tata külterület hrsz.: 0149/5  ( Kakas u. Wellnet Üzleti Park ) . A szállítási költséget sajnos nem áll módunkban átvállalni, így az a vásárlót terheli.
 • Amennyiben futárral szeretné visszajuttatni a meghibásodott terméket, úgy e-mailben vagy telefonon tudja jelezni a szállítási adatainak, valamint napközben elérhető telefonszámának megadásával.
 • Garanciában leadott termékeket lehetőség szerint eredeti csomagolásban, gyári tartozékaival együtt kell visszajuttatni az esetleges csereigény érvényesítéséhez.
 • Postai szállítás, illetve futárszállítás esetén fontos, hogy a szükséges papírokon kívül hibaleírás valamint napközbeni telefonos elérhetőség is mellékelve legyen a meghibásodott termékhez.
 • Minden garanciában leadott terméket átveszünk. A leadott termékeket szakszerviz vizsgálja be, azok javíthatóságát vagy cserejogosultságát a szervíz állapítja meg.
 • A termék gyáriszám/vonalkód sérülése vagy elvesztése, valamint a termék fizikai sérülése garanciavesztést von maga után.
 • A nem rendeltetésszerű használatból eredő károk és az ezzel kapcsolatos garanciális költségek a kár okozóját terhelik!

Általános Szerződési Feltételek
( Kattintson a linkre )


Free Dreamweaver template courtesy of JustDreamweaver.com