Tisztavíztől a Szolár technológiáig

ÖN szeretne egészségesebben, környezet tudatosabban élni, csak nem tudta, hogyan kezdjen neki? Akkor jó helyen jár.                                  "Nem csak egy online bolt, jóval több annál." 

Egyszerűen - Egészségesen

 

A W-25 Magnetic mágneses víztisztító berendezés a W-25-ös készülék nagy erősségű mágnessel (12 000 Gauss) kiegészült továbbfejlesztett változata. Kétlépcsős szűrési technológia segítségével kiszűri a vezetékes ivóvízből mindazokat az anyagokat, melyekre az emberi szervezetnek nincs szüksége. Az elsőlépcsőben egy mikroszűrő eltávolítja a vízben található, szemmel is látható szennyező részecskéket és lebegő anyagokat... Tovább...

W25 Mini háztartási víztisztító termékismertető

W25 Mini Háztartási víztisztító

 

Egy felnőtt ember átlagos napi folyadék igénye 2,5-3,0 liter.   Ezzel szembenalig iszunk vizet. Miért? Azért, mert a csapvíz rossz ízű,  az ásványvíz  pedig rendkívül drága.

 

W-25 Mini csapra szerelhető készülék, egy egyszerű és gazdaságos megoldás.

 

A W-25 Mini asztali víztisztító kisberendezés kétlépcsős szűrési technológiát alkalmaz. Az első lépcsőben egy mikro szűrő a szabad szemmel is látható anyagoktól, az úgynevezett lebegő anyagoktól mentesíti a vizet a második lépcsőben: kiváló minőségű, ezüsttel impregnált aktív szén segítségével megköti az oldott szerves szennyeződéseket, a szabad és kötött klórt, valamint a halogénezett metánszármazékokat, íz- és szagrontó anyagokat. A folyamat adszorpció útján megy végbe, nem ioncserével működik(!), így minden emberi fogyasztásra hasznos ásványi anyag a csapvízben marad.

W25 Mini víztisztító ismertetése ITT...

A szellemi és testi frissességért

 

A fittség a szellemi frissességgel kezdődik, a testen csak láthatóvá, érezhetővé válik! A szellemi frissesség lehetővé teszi, hogy rohanó életvitelünk ne terhelje meg nagy mértékben testünket.

Agyi kapacitásunknak csak töredékét használjuk. Memóriánk élessége az életkortól, fizikai állapotunktól, szellemi frissességünktől függ, viszont ne felejtsük el, hogy ezt befolyásolhatjuk! Ha testünknek segítünk azzal, hogy a fontos, szellemi frissességet elősegítő anyagokat pótoljuk, fittek lehetünk nap mint nap.

Tovább...

" A víztisztító használata előtt hányingerem volt a büdös, vezetékes ivóvíztől. Rá kellett beszélni, hogy megkóstoljam a tisztított vizet, meglepődtem, mert gyerekkorom forrásvíz-zamatát éreztem a számban. A kipróbálás óta napról-napra több vizet ittam, és azután vettem meg a készüléket. Azóta nem is tudom máshol a tisztítatlan vizet meginni. "

Sás András, Kaposvár

 

" Nagyon örülök, hogy a víztisztító által klórmentes, igazi, TISZTA vizet ihatok én, és a családom. A gyomrom fáj a tisztítatlan csapvíztől, de mióta a tisztított vizet iszom megszűnt ez a problémám, és tudok jóízűen inni egy pohár vizet, a készülék segítségével. Csőtörés esetén is tiszta, átlátszó a pohárban a víz, nem kell megvárni, hogy letisztuljon, a virágaim is nagyon szeretik ezt a fajta vizet, szebbek a leveleik. "

Varga Mártonné, Hajdúböszörmény

 

" Ezzel a termékkel nagyon jók a tapasztalataim, csak ajánlani tudom mindenkinek. Nálunk a faluban elég rossz minőségű, nagyon klóros a víz. Nem is szívesen ittunk csapvizet, helyette palackos szódavizet, ásványvizet vagy üdítőket fogyasztottunk. A berendezés használatával a probléma megszűnt, most már mi is tudjuk fogyasztani a tiszta, élvezetes, jó minőségű vizet. Köszönöm. "

Dragonácz Ágnes, Pogány

 

" Sok jót hallottam erről a készülékről, sok gondolkodás után jutottam oda, hogy én is használni kezdtem. Problémám volt a gyomrommal, ami valószínű a klór miatt lehetett. Ezután ez a panaszom elmúlt, sőt, azóta a barátnőmék is használják, mert a férj vesebeteg, a másik előnye, nem kell cipekedni az ásványvízzel ."

Némethné Gyarmati Irén, Orosháza

 

Tisztaság vegyszerek nélkül

 
Grapefruit tisztítószerek    -    Welltex tisztító kendők    -    Microsol 

WELLNET W25 MAGNETIC MAX mágneses háztartási víztisztító készülék AKCIÓ - Szűrőkapacitás: 25.000 liter / 2 év

 

  Hatalmas méreteket ölt az otthonainkban használt, egészségünket és környezetünket károsító vegyi anyagok, savas és maró tisztítószerek, oldószerek állandó használata. A természet öntisztító ereje már nem képes kivédeni ezt a nagy mértékű környezetkárosítást. A tiszta víz alapú vegyszermentes takarítási és tisztítási eljárás megakadályozhatja egy újfajta környezetbetegség kialakulását. A víz tisztítási hatékonyságának növelését természetes, biológiailag lebomló növényi hatóanyagok (pl. grapefruit), mikrobiológiai készítmények és különféle mikroszálas textíliák segítik. Ruhaneműink tisztán tartásához mosó- és öblítőszereket, otthonunk takarításához törlőkendőket kínálunk. Háztartási szennyvizeink és csővezetékeink tisztításához enzimkészítményünket ajánljuk.

A háztartási környezetvédelem tudatos használatával az ökológiai és a mikrokörnyezet-szennyezés megelőzése mellett tekintélyes az anyagi megtakarítás lehetősége is.

Fogyjon könnyen, sikeresen: éhség, koplalás és jojó effektus nélkül! Kérdezzen minket, nekünk sikerült!

Hogyan vásárolhatok a Wellnet-Bolt -ban ?

 

Grapefruit tisztítószerek

   A Wellnet háztartási tisztítószer családját a grapefruit kivonat teszi különlegessé. A gyümölcs kivonat fertőtlenítő és tisztító tulajdonsága miatt kedvelt alapanyaga a modern kozmetikum- és háztartásvegyiparnak.

A család tagjai:

 • Mosogatószer,
 • WC és fürdőszoba tisztító,
 • gyapjú mosószer,
 • finom mosószer,
 • öblítő.

A család minden tagjára elmondható, hogy koncentrátumok, magas hatóanyag-tartalommal készülnek. Általában jellemző, hogy a kiemelkedő tisztítási hatásfokot több hatóanyag szinergikus hatásának eredményeként érjük el. Kimagasló minőségű gondosan válogatott bőrbarát és bőrkímélő alapanyagok felhasználásával gyártjuk a készítményeket, melyek az egészségre nem károsak, a környezetet nem rombolják, biológiailag könnyen lebomlanak. A koncentrátumokra, így természetesen a Wellnet tisztítószer családra is jellemző, a fajlagosan alacsony költség.

 

Mosogatószer ( 500ml ) AKCIÓ

A háztartások talán legfontosabb vegyipari terméke, a nap mint nap kézbekerülő mosogatószer. A korszerű, kézi tisztítószereknél ma már igen magasak a minőségi elvárások, ennek megfelelően a Wellnet mosogatóval szemben is magas követelményeket támasztottunk. Magas koncentrációjának és kiváló hatóanyagainak köszönhetően hideg vízben is erős zsíroldó és tisztító hatású. Cseppmentesen szárad, a kozmetikumoknál ismert visszazsírzó glicerin és a bőrvédő betain hatására a készítmény kíméli és védi a kezet. Adagolás: 5 liter vízbe 2-4 ml mosogatószer.

Cikkszám
Termék megnevezése
Akciós ár*
106001
Mosogatószer 500 ml
1.270 Ft
* Az akció időtartama: 2018.04.04-2018.04.30. illetve a készlet erejéig! Listaára: 1.810 Ft / db

 

WC és fürdőszoba tisztítószer ( 750 ml )

A sokrétűen használható háztartási tisztítószer intenzív hatóanyagainak köszönhetően hatékonyan távolítja el a vízkövet és a szennyeződéseket a konyhai és fürdőszobai felületekről. Alkalmazás: Króm -, rozsdamentes acél -, kerámia és műanyagfelületek (kád, csempe, WC-kagyló, mosdókagyló, konyhai mosogató, csaptelep) tökéletes tisztításához. Súrolás nélkül is eltávolítja a vízkövet, a szappanlerakódást és a rozsdafoltot. Adagolás: A szennyezettségtől függően töményen, vagy max. 5 %-os hígításban alkalmazható. Vigyük fel a tisztítandó felületre a szert, rövid ideig hagyjuk rajta, majd öblítsük le.

Cikkszám
Termék megnevezése
Vásárlói ár
106002
WC és fürdőszoba tisztító 750 ml
2.170 Ft

 

Gyapjú mosószer ( 750 ml )

Összetevők: nemionos tenzid 15-30 % között, kationos tenzid 5-15% alatt, lanolin, illatanyag, konzerválószer, színezék és víz. Lanolint, grapefruit illatot és kivonatot tartalmaz, mosószer és textilöblítő egyben. Alkalmazás: Gyapjú kézi mosására ajánlott. Adagolás: 5 liter vízhez 30 ml (1 kupak), gépi mosásnál 4-5 kg ruhához 100-150 ml mosószer használata ajánlott.

 

 

 

Cikkszám
Termék megnevezése
Vásárlói ár
106005
Gyapjú mosószer 750 ml
NEM RENDELHETŐ

 

 

Finom mosószer ( 750 ml )

Összetevők: nemionos tenzid 15-30 % között, kationos tenzid 5-15 % alatt, illatanyag, konzerválószer, színezék és víz. Adagolás: 5 liter vízhez 30 ml (1 kupak), gépi mosásnál 4-5 kg ruhához 100-150 ml mosószer használata ajánlott. Alkalmazás: Selyem és finom textíliák gépi és kézi mosására ajánlott.

Cikkszám
Termék megnevezése
Vásárlói ár
106004
Finom mosószer 750 ml
NEM RENDELHETŐ

 

Öblítőszer ( 750 ml )

Összetevők: Kationos tenzid 5-15 %, habzásgátló, konzerválószer, illatanyag, színezék és víz. Intenzív, tartós illat, antisztatizáló hatás, lágy, puha fogást biztosít a textíliának, gazdaságos a használata. Adagolás: gépi mosásnál 4-5 kg ruhához 1 kupak, kézi mosásnál 10 l vízhez ½ kupak öblítő szer használata ajánlott.

Cikkszám
Termék megnevezése
Vásárlói ár
106003
Öblítőszer 750ml
NEM RENDELHETŐ

 

Welltex tisztító kendők

 

  A Welltex Microfiber kendők jellemzőinek rövid bemutatása előtt szükségesnek tartjuk, hogy a végső felhasználó számára jelentkező előnyeit ecseteljük. A legkülönfélébb vegyi anyagok (tisztítószerek, oldószerek stb.) állandó és rendszeres használata ahhoz vezetett, hogy földünk szennyezettsége aggasztó méreteket öltött. Még otthonainkban is naponta használunk káros és szennyező termékeket, de mostantól a Welltex Microfiber kendők segíthetnek abban, hogy a tegnapi eredményeket javítsuk egyetlen közeg, a VÍZ használatával. És egy nyilvánvaló gazdasági előny az ökológiai előny mellett. Bárki is használja a mikroszálas kendőket alapos és gondos tisztaságot nyer mosószerek nélkül: egyszerűen vízzel.

Továbbá a Welltex kendők rendkívüli ellenállósága különösen hosszú tartósságot garantál. És a piacon található más kendőkkel összehasonlítva a Welltex kendők nagyobb tisztítási hatékonyságot, magasabb megtakarítást jelentenek a végső fogyasztónak és minden igényt kielégítő professzionális termékek választékát kínálják.

Fejlett gyártási módszerekkel készülnek a Welltex kendők és az anyagok legújabb generációját képviselik: a legfrissebb technológia alkalmazását ebben az iparágban.Exkluzív, újszerű és mindenekfelett specifikus bármely és minden tisztítási kívánalomnak a piacon, a Welltex kendők a ma gyártott legfinomabb technológiájú termékek a mikroszálas kendők piacán.

 

Welltex microfiber kristály plussz

Összetétel: 50% Poliuretán, 50% Poliamid. Különösen üveg és acél felületekre ajánlott. Ez a kendő alaposan tisztít egyetlen törléssel és csupán víz használatával is. Eltávolítja a zsírfoltokat, ujjlenyomatokat, még olyan kényes felületekről is, mint tükör vagy kristály, és különösen alkalmas rozsdamentes acél tisztítására is. Újszerű szálösszetételének köszönhetően magába szívja a vizet és nem hagy nyomokat vagy bolyhokat maga után. Változatlan állapotban hosszú ideig megtartható, még sokszori mosás után is. Használati utasítás: Mártsuk a kendőt egy fazék vízbe és főzzük 12 percig, későbbiekben időnként kézi vagy gépi mosással frissítsük fel.

Cikkszám
Termék megnevezése
Vásárlói ár
107001
Welltex microfiber kristály plussz
NEM RENDELHETŐWelltex microfiber kristály mini
Méret: 18x40cm.

Cikkszám
Termék megnevezése
Vásárlói ár
107005
Welltex microfiber kristály mini 18x40
NEM RENDELHETŐ

 

Welltex microfiber konyha

Összetétel: 50% Poliuretán, 50% Poliamid. Jellemzői: víz zöld szín, méret: 36x40 cm. Különösen háztartási helyiségekben használható. Ez a kendő a legalkalmasabb konyhai használatra, bútorok (pl. kanapék) tisztításához; rendkívül könnyű és puha, magas vízfelvevő képességgel rendelkezik és lángálló. Ez az egyetlen kendő, amely ideális forró tűzálló edényekhez valamint forró felületek (pl. gáztűzhely) tisztítására. Használati utasítás: Mártsuk a kendőt egy fazék vízbe és főzzük 12 percig; későbbiekben időnként kézi vagy gépi mosással frissítsük fel.

Cikkszám
Termék megnevezése
Vásárlói ár
107002
Welltex microfiber konyha
NEM RENDELHETŐ

 

 

Welltex microfiber complett

Welltex Microfiber Komplett kendő a következő tulajdonságokkal rendelkezik: világoskék szín, méret: 36x40 cm. Összetétel: 50% Poliuretán, 50% Poliamid. Minden padló és mosható fal felületre. Még tisztítószer nélkül is, egyetlen törléssel eltávolít mindenféle szennyeződést bármilyen padlóról vagy fal felületről legyen szó (terrakotta, gres kő, kerámia, márvány, gránit stb.) nem hagy nyomot, bolyhot. Újszerű szálösszetételének köszönhetően (hidrofil=vízfelszívó és lipofil=zsír-és szennyeződés eltávolító) alaposan tisztít. Használati utasítás: Mártsuk a kendőt egy fazék vízbe és főzzük 12 percig; későbbiekben időnként kézi vagy gépi mosással frissítsük fel.

Cikkszám
Termék megnevezése
Akciós ár*
107004
Welltex microfiber complett
3.250 Ft
* Az akció időtartama: 2018.04.04-2018.04.30. illetve a készlet erejéig! Listaára: 5.170 Ft / db

 

Welltex microfiber antisztatik

Welltex Microfiber Antisztatik kendő a következő tulajdonságokkal rendelkezik: halványkék szín, méret: 36x40 cm. Összetétel: 50% Poliuretán, 50% Poliamid. Minden műszaki berendezéshez. Tiszta mikroszálas anyagból készült, újszerű hálós szerkezetének köszönhetően könnyen eltávolítja és taszítja a szennyeződést, zsírt a nagy érzékenységű felületekről (lencsék, plazma képernyők, televíziók, számítógépek, kamera objektívek, szemüvegek és sok minden más) biztosítva a karcmentességet, ami az elektronikai és optikai berendezések homályossá válását megelőzi. Szárazon vonzza a szennyeződéseket, nedvesen, akár csak vízzel használva is, egyetlen törléssel tisztít és zsírtalanít. Makacs vagy tartósan fennálló szennyeződés eltávolításához használjunk forró vizet. Használati utasítás: a kendő kiváló tulajdonságainak garantálásához és megtartásához rendszeresen mossuk 30 fokon, finom mosószerrel (ajánlott a Wellnet finom mosószer) öblítő használata tilos.

Cikkszám
Termék megnevezése
Vásárlói ár
107007
Welltex microfiber antisztatik
NEM RENDELHETŐ

 

Microsol

 

   A civilizációk fejlődése és fejlettsége midig szorosan összefüggött a vízhasználattal és ennekkísérő jelensége a szennyvizek keletkezése. A keletkező szennyvizek hosszú időn át tisztítatlanul kerültek a talajvizekbe, folyókba, tavakba, tengerekbe. A természet szennyezése egy idő után komoly ökológiai problémákat vetett fel és komoly gazdasági károkat okozott. A szennyvizekből eredő fertőzésveszély közegészségügyi szempontból jelentett veszélyt. Az érzékelhető problémák megjelenéséből következett, hogy a szakemberek szüntelenül keresik és kutatják az új és még újabb szennyvízkezelési eljárásokat. Az utóbbi évtizedekben a hagyományos technikák mellett elterjedtek a különböző fizikai- kémiai technológiák, majd a biotechnológia előretörésével a különböző biotechnikák vonultak be a szennyvíztisztításba. Ennek a biotechnológiai forradalomnak köszönhető a Wellnet hatékony terméke, a Microsol kristályos enzimkészítmény.

  A biológiai módszer a természet számára nem idegen, hanem annak megismerésével, és törvényszerűségeinek alkalmazásával oldja meg a problémát. A természetben az oldott szerves szennyezőanyagokat parányi élőlények ( baktériumok, ostorosok, csillósok) bontják le. Ez a természetes öntisztulás az alapja a biológiai szennyvíztisztításnak.A bomlási folyamatok véges sebességgel játszódnak le, ami nem biztos, hogy kielégíti a szükséges szennyvíztisztítási igényeinket. És ezen a ponton kapcsolódik be a kutatás, és a tudomány, megkeresi azt a katalizátort, amivel ez a folyamat felgyorsítható. Ennek a katalizátornak a neve a Microsol kristályos enzimkészítmény, mely új utakat nyit a szennyvizek és a természetes szerves szennyezők lebontásában. Microsol a háztartási szennyvizek kezelésében nagyon hatékonyan működik. A természetes biológiai folyamatokat katalizálva, gyorsítva a nem túl magas szervesanyag-tartalmú háztartási szennyvizet kiválóan lebontja. Ha a kristályos enzimeket feloldjuk vízben és bontható szubsztrátummal összekeverjük, egy Enzim-szubsztrát komplex jön létre.

  Az élőlények szaporodásához táplálékra van szükség és ennek elérhetőségét segítik elő az enzimek a szerves anyagok darabolásával. Az anaerob bomlási folyamatok végtermékei metán és széndioxid ~70- 30% arányban valamint kismennyiségű szervetlen üledék. Az anaerob szennyvíztisztításához nem kell energiát befektetni, a végtermék energia nyerésre alkalmas!

1.) Oldal
2.) Oldal
3.) Oldal
4.) Oldal
5.) Oldal
6.) Oldal
7.) Oldal
8.) Oldal
További információk megtekintéséhez kattinston a kis képekre!

 

Microsol biztonságtechnikai adatlap ( PDF ) letöltése

 

Microsol szennyvízkezelő ( 20 dkg ) AKCIÓ

1 doboz tartalma 10 zacskó készítmény, 1 zacskó tartalma: 2dkg Microsol. 2dkg Microsol 2m3 szennyvíz kezelésére alkalmas, így egy zacskó 2m3 szennyvíz 1 hónapos kezelésére ajánlott. Egy doboz 20 dkg készítmény 20 m3 szennyvíz 1 hónapos kezelésére ajánlott.

Cikkszám
Termék megnevezése
Akciós ár*
108001
Microsol 20 dkg
2.870 Ft
* Az akció időtartama: 2018.04.04-2018.04.30. illetve a készlet erejéig! Listaára: 4.560 Ft / db

Microsol szennyvízkezelő ( 1 kg ) AKCIÓ

Határozza meg, ill. becsülje meg, hány köbméter szennyvíz kezelését kívánja elvégezni. Ennek megfelelően kell a kezeléshez szükséges Microsol enzimkészítmény mennyiségét kiszámítani. Egy dkg Microsol készítmény 1 m3 szennyvíz egy havi kezelését végzi el. A dobozban lévő tasak 1 kg Microsolt tartalmaz, így egy tasak 100 m3; szennyvíz egy havi karbantartására elegendő.

Cikkszám
Termék megnevezése
Akciós ár*
108002
Microsol 1 kg
11.600 Ft
* Az akció időtartama: 2018.04.04-2018.04.30. illetve a készlet erejéig! Listaára: 18.415 Ft / db

Amire oda kell figyelni!

Az enzimek működését befolyásoló tényezők

 • →pH érték : az optimum enzimenként más és más.
 • ( Lehetőleg ne háztartási sósavval vízkőmentesítsünk, hanem szerves savval, citromsav, almasav alapú készítménnyel)
 • →Hőmérséklet : növekvő hőmérséklet növeli a reakció sebességet, de az enzimek működési optimuma 35-37°C – on van. (A téli időszakban alacsony hőmérsékleten a készítmény hatása lassú folyamatot eredményez.)
 • →Destruktorok : az enzimeket véglegesen hatástalanító anyagok pl.: erős savak és lúgok, nehézfémek sói, jód, az ózon kálium-per-manganát stb. A készítmény kémiailag szennyezett közegben nem fejt ki megfelelő hatást.
 • →Aktivátorok : az enzimek működését serkenti pl. híg sóoldat

A Microsol hatására lebomló anyagok

 • →természetes olajok és zsírok
 • →papírok
 • →szerves hulladékok
 • →mosószerek

Microsol alkalmazható

 • →Emésztőgödör, szikkasztók kezelésére
 • →Szennyvízvezeték- rendszer karbantartás
 • →Dugulás elhárításra
 • →Trágya, hígtrágya kezelésére
 • →Szagtalanításra


Milyen előnyei vannak a Microsol alkalmazásnak?

 1. A szennyvíz gyors mikrobiológiai lebontását eredményezi;
 2. Csökkenti a talajvizek szennyezését;
 3. Visszaállítja a talaj eredeti szivárgó képességét
 4. A dugulásokat meg lehet előzni, és ha kialakult, akkor bontás nélkül elhárítható
 5. Nem tartalmaz korróziót okozó vegyszereket
 6. Nem támadja meg a csatornák és vezetékek anyagát
 7. Környezetbarát, teljesen veszélytelen emberre, állatra, növényre
 8. Nincs szükség gyakori szippantásra
 9. Gazdaságos

A Microsol a természetes biológiai folyamatokat erősíti és így a természet erejével tisztítja a szennyvizeket. A Microsol-lal korlátozás nélkül tisztíthatók a háztartási és kommunális szennyvizek (a konyhák, iskolák, panziók szennyvizei).

Szakál Ferenc Műszaki szakértő

 


Free Dreamweaver template courtesy of JustDreamweaver.com