W25 Magnetic víztisztító készülék

 Egészséges, Olcsó és Friss tiszta víz az ÖN vízcsapjából is!          Wellnet háztartási víztisztító készülékek. A profi megoldás! 

Wellnet W25 Magnetic Víztisztító Készülék

W25 Mini háztartási víztisztító termékismertető

W25 Mini Háztartási víztisztító

 

Egy felnőtt ember átlagos napi folyadék igénye 2,5-3,0 liter.   Ezzel szembenalig iszunk vizet. Miért? Azért, mert a csapvíz rossz ízű,  az ásványvíz  pedig rendkívül drága.

 

W-25 Mini csapra szerelhető készülék, egy egyszerű és gazdaságos megoldás.

 

A W-25 Mini asztali víztisztító kisberendezés kétlépcsős szűrési technológiát alkalmaz. Az első lépcsőben egy mikro szűrő a szabad szemmel is látható anyagoktól, az úgynevezett lebegő anyagoktól mentesíti a vizet a második lépcsőben: kiváló minőségű, ezüsttel impregnált aktív szén segítségével megköti az oldott szerves szennyeződéseket, a szabad és kötött klórt, valamint a halogénezett metánszármazékokat, íz- és szagrontó anyagokat. A folyamat adszorpció útján megy végbe, nem ioncserével működik(!), így minden emberi fogyasztásra hasznos ásványi anyag a csapvízben marad.

 

W25 Mini víztisztító ismertetése ITT...

   

  Takarítás biológiai termékekkel, vegyszerek nélkül

G
rapefruit tisztítószerek

  A Wellnet háztartási tisztítószer családját a grapefruit kivonat teszi különlegessé. A gyümölcs kivonat fertőtlenítő és tisztító tulajdonsága miatt kedvelt alapanyaga a modern kozmetikum- és háztartásvegyiparnak...
Tovább...

" A víztisztító használata előtt hányingerem volt a büdös, vezetékes ivóvíztől. Rá kellett beszélni, hogy megkóstoljam a tisztított vizet, meglepődtem, mert gyerekkorom forrásvíz-zamatát éreztem a számban. A kipróbálás óta napról-napra több vizet ittam, és azután vettem meg a készüléket. Azóta nem is tudom máshol a tisztítatlan vizet meginni. "

Sás András, Kaposvár

 

" Nagyon örülök, hogy a víztisztító által klórmentes, igazi, TISZTA vizet ihatok én, és a családom. A gyomrom fáj a tisztítatlan csapvíztől, de mióta a tisztított vizet iszom megszűnt ez a problémám, és tudok jóízűen inni egy pohár vizet, a készülék segítségével. Csőtörés esetén is tiszta, átlátszó a pohárban a víz, nem kell megvárni, hogy letisztuljon, a virágaim is nagyon szeretik ezt a fajta vizet, szebbek a leveleik. "

Varga Mártonné, Hajdúböszörmény

 

" Ezzel a termékkel nagyon jók a tapasztalataim, csak ajánlani tudom mindenkinek. Nálunk a faluban elég rossz minőségű, nagyon klóros a víz. Nem is szívesen ittunk csapvizet, helyette palackos szódavizet, ásványvizet vagy üdítőket fogyasztottunk. A berendezés használatával a probléma megszűnt, most már mi is tudjuk fogyasztani a tiszta, élvezetes, jó minőségű vizet. Köszönöm. "

Dragonácz Ágnes, Pogány

 

" Sok jót hallottam erről a készülékről, sok gondolkodás után jutottam oda, hogy én is használni kezdtem. Problémám volt a gyomrommal, ami valószínű a klór miatt lehetett. Ezután ez a panaszom elmúlt, sőt, azóta a barátnőmék is használják, mert a férj vesebeteg, a másik előnye, nem kell cipekedni az ásványvízzel ."

Némethné Gyarmati Irén, Orosháza

Zuhanyszűrő

A WT–70 zuhanyszűrő

 

A benne található KDF-szűrő nagy tisztaságú réz/cink ötvözet. Hatásmechanizmusa az elektrokémiai oxidáció/redukció elvén működik, ahol a réz katódként, a cink anódként működik. A KDF részecskék felületén oxidáció illetve redukció megy végbe, s így például a cink és a klór reakciójából ártalmatlan cink-klorid keletkezik.

Tovább...

 

 Wellnet W25 Magnetic mágneses  háztartási víztisztító készülékcsalád


W25 MAGNETIC MAX      W25 MAGNETIC DUO      W25 MAGNETIC BASIC

Wellnet W25 asztali víztisztító termékcsalád ( Max, Duo, Basic, Magnetic ) csomagjai a
következőket tartalmazzák:
1 db víztisztító készülék, 1 db műanyag útváltó csap, 1 db műanyag cső

 

WELLNET W25 MAGNETIC MAX

  W25 Magnetic mágneses víztisztító wellnet-bolt W25 Magnetic Max mágneses víztisztító készülék egy nagy erősségű mágnessel (12 000 Gauss) felszerelt és kétlépcsős szűrési technológiát alkalmazó csapra szerelhető asztali víztisztító. Víztisztító kiszűri a vezetékes ivóvízből mindazokat az anyagokat, melyekre az emberi szervezetnek nincs szüksége. Az első lépcsőben egy mikroszűrő a szabad szemmel is látható anyagoktól, az úgynevezett lebegő anyagoktól mentesíti a vizet. A második lépcsőben: kiváló minőségű, ezüsttel impregnált aktív szén segítségével (melynek 1 gr-ja egy focipálya felületet képvisel) megköti az oldott szerves szennyeződéseket, a szabad és kötött klórt, valamint a halogénezett metánszármazékokat, az íz és szagrontó anyagokat. Az üdítő és sörgyárak is ezt a technikát alkalmazzák a víz tisztítására. Ez a kettős fokozat a biztosítéka a szűrt víz kiváló minőségének. A folyamat adszorpció útján megy végbe, nem ioncserével működik, így minden emberi fogyasztásra hasznos ásványi anyag a csapvízben marad. A berendezés nem befolyásolja a kezelt víz szervetlen anyag tartalmát (nitrát, arzén, keménység stb.). Hosszú élettartam gazdaságos üzemeltetéssel! A vezetékes ivóvizek minősége nagyon széles határok között változik, ezért a berendezéssel kezelhető víz mennyisége is változó. Az MSZ 450/1 sz. szabvány szerinti ivóvíz használat esetén a berendezés várható élettartama: 25 000 liter. Ennek a 25 m3 víznek a takarékos felhasználása egy útváltó szelep segítségével valósítható meg. A berendezés az útváltó szelep segítségével, néhány mozdulattal, pillanatokon belül a vízcsaphoz csatlakoztatható. Maximális szűrhető vízhőmérséklet: 24 °C ! A készülék igen gazdaságos, költségkímélően használható, hiszen az útváltó szelep segítségével csak azt a vizet tisztítja meg, amit közvetlen fogyasztásra, főzésre, esetleg a kisállatok itatására, virágok locsolására szánunk. Az ún. használati (mosogató, öblögető, stb.) víz fölösleges tisztításának költségeit megspóroljuk. A készülék esztétikus kivitelű, bármely konyha berendezéséhez tökéletesen illeszthető. W25 Magnetic készülék a mágnesező egység kivételével teljes egészében megegyezik ( szűrőrendszer és dizájn ) a W25 háztartási víztisztító berendezéssel. A közegészségügyi előírás szerint mindkét típusú készülék 2 évig használható.

A Wellnet W25 víztisztító család minősítését az Országos Közegészségügyi Intézet (OKI) végezte. Forgalmazási engedélyt kiadta: Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, Népegészségügyi Főosztálya. Engedélyszám: KE/NEF/613-7/2017. Engedély letöltése ITT .

Wellnet W25 Magnetic háztartási víztisztító készülékek új néven

Wellnet W25 Magnetic - Wellnet W25 Magnetic Max ( Szűrőkapacitás: 25.000 liter / 2 év )

Wellnet W25 Magnetic Mini - Wellnet W25 Magnetic Duo ( Szűrőkapacitás: 15.000 liter / 2 év )

 

leggazdasagosabb_viztisztito_kivalasztasanak_szempontjai_ingyen_e_book_wellnet_bolt_webaruhaz

A megfelelő víztisztító
kiválasztásának szempontjai

  Az adott háztartás igényeit tökéletesen kielégítő, a fogyasztót egészséges, tiszta vízzel ellátó víztisztító kiválasztása nem egyszerű feladat.
  A kiválasztásnál néhány szempontot mindenképpen szem előtt kell tartani, ha a hosszú ideig tartó, elégedett készülékhasználat a cél.

  A
Wellnet Bolt most 15 elengedhetetlen szempontot összegyűjtve, felsorolva szeretne az Ön segítségére lenni, hogy családja számára sikeresen kiválassza a leggazdaságosabb és legmegfelelőbb háztartási víztisztító készüléket.

  Szeretnénk Önnek átnyújtani ezen ingyenesen letölthető E-könyvünket ( E-book - PDF formátumban ).
A leggazdaságosabb víztisztító kiválasztásának szempontjai Ingyenes Wellnet E-könyv letöltése

 

Wellnet Bolt Termékkatalógus 2014

 

Wellnet Bolt Termékkatalógus


Megjelent és ingyenesen letölthető a Wellnet Bolt termékeit röviden bemutató termékkatalógusunk ( PDF formátumban ), amely összefoglalja a webáruházunkban megtalálható legközkedveltebb termékeket...

A Wellnet Bolt Termékkatalógus letöltéséhez kattintson IDE.

 

 

WELLNET W25 MAGNETIC MAX
MÁGNESES HÁZTARTÁSI VÍZTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK
ÁPRILISI AKCIÓ

 

Wellnet W25 Magnetic Max  mágneses háztartási víztisztító
készülék
paraméterei- Készülékhez választható szebbnél szebb külső mintázatok
- Vízcsapra egyszerűen,
percek alatt felszerelhető* (szakembert nem igényel)
*Külső menetes végű ("M22") csapra közvetlenül, belső menetesre ("M24") csak közbetéttel
- Gazdaságos működtetés az útváltó segítségével
- Karbantartást nem igényel

- Maximális vízhőmérséklet:
24 °C !
- Kapacitása és élettartam: 25 000 liter / maximum 2 év!
-
12 000 Gauss erősségű mágnesező egység
- Kétlépcsős szűrési technológia:

1.) mikroszűrő:
lebegő anyagoktól mentesíti a vizet
  
2.) ezüsttel impregnált aktív szén:
aktív klórt, íz és szagrontó vegyületeket, halogénezett metánszármazékokat szűri
- Szűrési sebessége: 3 liter / perc (5 bar üzemi nyomáson)
Cserélhető szűrőtöltet!
- Minimális víznyomás:  2 bar
- Maximális víznyomás: 6 bar
- Magassága: 27.5 cm
- Átmérője: 8.5 cm

 Közegészségügyi előírás szerint a készülék legfeljebb 2 évig használható.
Ezt követően
lehetőség van a készülékben szűrőtöltetet cserélni.

Wellnet háztartási víztisztító készülékek ÉLETTERTAM GARANCIÁVAL Wellnet háztartási víztisztító készülékek 2 ÉV GYÁRTÁSI GARANCIÁVAL Wellnet háztartási víztisztító készülékek BETÉTDÍJ GARANCIÁVAL
   Élettartam garanciát vállalunk rá, hogy minden wellnet víztisztító készülékünk képes megtisztítani a kapacitásban jelzett mennyiségű vizet.
    24 hónap gyártási garanciát vállalunk minden wellnet víztisztító készülék gyártási és anyaghibájára (az útváltókra 12 hónap). Garancia ideje alatt a javításra Önnek nem kell költenie!
   Betétdíj garanciát vállalunk minden wellnet víztisztító készülékre. Amennyiben Önnek már nincs tovább szüksége a víztisztítóra: visszavásároljuk, majd újrahasznosítjuk, nem szennyezve környezetünket.

 

WELLNET W25 MAGNETIC MAX mágneses háztartási víztisztító készülék AKCIÓ - Szűrőkapacitás: 25.000 liter / 2 év


Cikkszám
Termék megnevezése
Akciós ár*
102017  W25 Magnetic Max mágneses háztartási víztisztító készülék
választható stílus mintázattal
( 25.000 liter szűrőkapacitás )
19.990 Ft

A fenti ár tartalmazza az alábbiakat:

1 db W25 MAGNETIC MAX mágneses nagy teljesítményű háztartási víztisztító
1 db műanyag útváltó csap
1 db műanyag cső

+ 3.990 Ft értékű ajándék "Vízben az egészség" E-könyv

Kérem, hogy megrendelése leadásakor jelezze a készülékekhez választott stílus mintázatot is!

* Az akció időtartama: 2018.04.04-2018.04.30. HÉTFŐ (éjfélig), illetve a készlet erejéig!
A W25 MAGNETIC MAX víztisztító készülék listaára: 35.690 Ft / db
Futárszolgálat utánvétes kiszállítási díj: 990 Ft
Hogyan vásárolhatok a Wellnet Boltban ?

 

" Örömömre megérkezett a rendelt Wellnet W-25 Magnetic vízszűrő készülék. Pillanatok alatt felszereltem, s néhány perc múlva már ihattam is a finom, lágy vizet. 2 évvel ezelőtt ajándékba kaptam egy Wellnet W-25 készüléket, s nagyon elégedett voltam vele. Néhány hétig nem volt szűrő felszerelve a csapra, s vészesen visszaesett az ivóvíz fogyasztásunk. Összehasonlíthatatlanul különb a szűrt víz , s most remélhetőleg 1,5 évig ismét nem lesz gondom a víz minőségével. ( Megjegyzem, számomra komoly minőség -teszt, hogy a kiskutyám, amióta a vízszűrőt használtuk, kb. 2x annyi vizet ivott meg, mint előtte. ) Külön köszönöm a rendelés során tapasztalt figyelmes, számomra kedvező segítő tanácsokat.

Üdvözlettel:
Dr. Fodor Ágnes háziorvos
( Paks )"

 

WELLNET W25 MAGNETIC DUO
MÁGNESES HÁZTARTÁSI VÍZTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK

    2015.10.08-tól a Wellnet W25 Magnetic Duo készülék design megváltozott: a W25 Magnetic Duo víztisztító készülék magassága azonos a W25 Magnetic Max magasságával! A méret változik ugyan, de a töltet kapacitása nem! Ezt követően a Max és a Duo készüléket csak a töltetük nagysága ill.kapacitása fogja megkülönböztetni, a külső méretük már nem. A W25 Magnetic Duo olyan szép lesz, mint a W25 Magnetic Max...


Wellnet W25 Magnetic Duo mágneses háztartási víztisztító
készülék
paraméterei- Készülékhez választható szebbnél szebb külső mintázatok
- Vízcsapra egyszerűen,
percek alatt felszerelhető* (szakembert nem igényel)
*Külső menetes végű ("M22") csapra közvetlenül, belső menetesre ("M24") csak közbetéttel
- Gazdaságos működtetés az útváltó segítségével
- Karbantartást nem igényel

- Maximális vízhőmérséklet:
24 °C !
- Kapacitása és élettartam: 15 000 liter ( tehát NEM 25 000 liter ) / maximum 2 év!
-
12 000 Gauss erősségű mágnesező egység
- Kétlépcsős szűrési technológia:

1.) mikroszűrő:
lebegő anyagoktól mentesíti a vizet
  
2.) ezüsttel impregnált aktív szén:
aktív klórt, íz és szagrontó vegyületeket, halogénezett metánszármazékokat szűri
- Szűrési sebessége: 3 liter / perc (5 bar üzemi nyomáson)
Cserélhető szűrőtöltet!
- Minimális víznyomás:  2 bar
- Maximális víznyomás: 6 bar
- Magassága: 27.5 cm
- Átmérője: 8.5 cm

 Közegészségügyi előírás szerint a készülék legfeljebb 2 évig használható.
Ezt követően
lehetőség van a készülékben szűrőtöltetet cserélni.


Cikkszám
Termék megnevezése
Vásárlói ár
101815    W25 Magnetic Duo mágneses háztartási víztisztító készülék
választható stílus mintázattal
( 15.000 liter szűrőkapacitás )
29.990 Ft

A fenti ár tartalmazza az alábbiakat:

1 db W25 MAGNETIC DUO mágneses háztartási víztisztító
1 db műanyag útváltó csap
1 db műanyag cső

+ 3.990 Ft értékű ajándék "Vízben az egészség" E-könyv

INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL

Kérem, hogy megrendelése leadásakor jelezze a készülékekhez választott stílus mintázatot is!

Hogyan vásárolhatok a Wellnet Boltban ?

 

WELLNET W25 MAGNETIC BASIC
MÁGNESES HÁZTARTÁSI VÍZTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK

 

Wellnet W25 Magnetic Basic mágneses háztartási víztisztító
készülék
paraméterei- Készülékhez választható szebbnél szebb külső mintázatok
- Vízcsapra egyszerűen,
percek alatt felszerelhető* (szakembert nem igényel)
*Külső menetes végű ("M22") csapra közvetlenül, belső menetesre ("M24") csak közbetéttel
- Gazdaságos működtetés az útváltó segítségével
- Karbantartást nem igényel

- Maximális vízhőmérséklet:
24 °C !
- Kapacitása és élettartam: 7 500 liter ( tehát NEM 25 000 liter ) / maximum 2 év!
-
12 000 Gauss erősségű mágnesező egység
- Kétlépcsős szűrési technológia:

1.) mikroszűrő:
lebegő anyagoktól mentesíti a vizet
  
2.) ezüsttel impregnált aktív szén:
aktív klórt, íz és szagrontó vegyületeket, halogénezett metánszármazékokat szűri
- Szűrési sebessége: 3 liter / perc (5 bar üzemi nyomáson)
Cserélhető szűrőtöltet!
- Minimális víznyomás:  2 bar
- Maximális víznyomás: 6 bar
- Magassága: 27.5 cm
- Átmérője: 8.5 cm

 Közegészségügyi előírás szerint a készülék legfeljebb 2 évig használható.
Ezt követően
lehetőség van a készülékben szűrőtöltetet cserélni.

Cikkszám
Termék megnevezése
Vásárlói ár
W25MAGNBASIC    W25 Magnetic Basic mágneses háztartási víztisztító készülék
választható stílus mintázattal
( 7.500 liter szűrőkapacitás )
24.990 Ft

A fenti ár tartalmazza az alábbiakat:

1 db W25 MAGNETIC BASIC mágneses háztartási víztisztító
1 db műanyag útváltó csap
1 db műanyag cső

+ 3.990 Ft értékű ajándék "Vízben az egészség" E-könyv

Kérem, hogy megrendelése leadásakor jelezze a készülékekhez választott stílus mintázatot is!

Futárszolgálat utánvétes kiszállítási díj: 990 Ft
Hogyan vásárolhatok a Wellnet Boltban ?

 

Háztartási víztisztító készülékeinkhez választható stílus mintázatok

W25 Max, W25 Duo, W25 Basic, W25 Magnetic Max, W25 Magnetic Duo és W25 Magnetic Basic víztisztító készülékeinkhez választható külső mintázatok és azok megnevezései. Megrendelése leadásakor kérem minden esetben jelezze a kiválasztott mintázat nevét, amely a kis képek alatt olvasható! pl.: "Kalocsai"


1. "Pink bubble"

2. "Romantic"

3. "Classic"

4. "Birdy"

5. "Lovely"

6. "Kalocsai"

7. "Funny"

8. "Trendy"

9. "Leveles"

10. "Csíkos"
Válassza ki a megrendelt
W25 Max, W25 Magnetic Max, W25 Duo, W25 Magnetic Duo, W25 Basic, W25 Magnetic Basic víztisztítójához
az Önnek tetsző itt látható külső mintázatot és
annak nevét mindenképpen jelezze megrendelésében ! Pl.:" Kalocsai "

11. "Pöttyös"

 

Megrendelését leadhatja, akár közvetlenül is az alábbi e-mail címünkre:


Levelében küldje el a következő információkat:

 • Megrendelő neve:
 • Címe:
 • Telefonszáma:
 • E-mail:
 • Megrendelt termékek megnevezése és mennyisége:

Megrendelésének megérkezését követően hamarosan felveszem Önnel a telefonos kapcsolatot, annak leegyeztetése és megerősítése végett.

 

 

A mágnesesen kezelt víz élettani hatásairól, néhány mondatban összefoglalva

 

 • Az élőlények egészséges életműködését, növekedését az így kezelt víz nagymértékben elősegítheti
 • A nagy erősségű mágneses térben kezelt vízzel öntözött növénykultúrák gyorsabban és nagyobbra fejlődtek
 • Virágjaik valamint termésük nagyobb, szebb lett
 • A növények betegségekkel szemben sokkal ellenállóbbakká váltak
 • A mágnesesen kezelt víz jobban oldja illetve vonzza a nitrogén molekulákat
 • Hálózati vízzel összehasonlítva megközelítőleg négyszer finomabb cseppek keletkeztek
 • A növények gyökérzete rugalmasabb lett és hamarabb vette fel a tápanyagokat
 • Állattenyésztő telepeken tapasztalták a hím állatok nemi teljesítő képességének egészséges fokozódását, testi funkcióik javulását, a betegségekkel szembeni nagyobb ellenálló képességet.


W25 Magnetic víztisztítóban megtalálható ezüsttel kapcsolatos érdekességek


  Az ezüst figyelemreméltó baktériumölő hatással rendelkezik: egy rész ezüst 10 millió rész víz csíráit képes elpusztítani, anélkül, hogy károsítaná az emberi vagy állati szervezetet. Az ezüst tízszer olyan hatékony, mint a klór és emiatt a NASA is ezüstöt tartalmazó szűrőket használ.

 • A baktériumölő hatását több évszázada ismerik
 • a perzsa királyok hadjárataikra már ezüstkorsókban vitték a vizet, hogy az sokáig friss maradjon
 • a középkorban a beteg újszülötteknek ezüstkanalat dugtak a szájába, hogy elűzzék a betegségeket
 • az amerikai telepesek nyugatra vándorláskor ezüst dollárost dobtak a vízbe éjszakára, hogy megtisztítsák
 • régóta ezüstfóliával fedik le a sérüléseket és a műtéti sebeket, hogy megakadályozzák a fertőzést és gyorsítsák a gyógyulást
 • a plasztikai sebészetben és a mű szívbillentyűknél ezüstvegyületeket használnak, mert csiraölő hatásúak
 • csonttöréseknél és műízületeknél a felhasznált csavarok, lemezek, gömbizületek ezüstözöttek
 • szennyezett vízből való ivóvíz előállításnál az ezüstöt tartalmazó szűrő lényegesen hatékonyabb, mint a klór, az ózon, vagy az UV-sugárzás.

 

W25 Magnetic mágneses víztisztító felszerelése


- A hagyományos csaptelepek esetében a váltócsapot a csap végén lévő szűrő helyére csavarjuk fel.
- Amennyiben a csaptelep végén lévő menethez a váltócsap nem illeszkedik, a szűrő helyébe csavart közbetéthez kapcsoljuk a váltócsapot.
- A falon kívül szerelt konyhai csaptelephez un. fali adapterrel csatlakoztathatjuk a víztisztítót váltócsap alkalmazása helyett. (Ebben az esetben szerszámokra és megfelelő tömítésekre is szükség van.)
- Ritkán, de előfordul, hogy a hagyományos csaptelep végén keskenyebb átmérőjű csőcsonk van, esetleg szűrő nélkül. Ilyen csövek végére való felszereléshez kérje szerelő segítségét.
- Fali elektromos vízmelegítő esetében kizárólag olyan megoldás fogadható el, amit szintén csak vízvezeték szerelő tud elvégezni. A falban lévő vezeték és a bojler csaptelepe közé kell olyan menetes csonkot elhelyezni, amire egy falicsap és a váltócsap, vagy az adapter csapja felszerelhető. A készüléket célszerű a konyhában elhelyezni, ahol az igényes vízhasználat jelentkezik. Amennyiben kevés a konyhai munkafelület és a készülék abból venne el, akkor javasoljuk a falitartón való elhelyezését.

 

" Megkaptam a víztisztító készülékeket. Nagyon hálásan köszönöm! A meglepetésem leírhatatlan, mert csak arra számítottam, amiről beszéltünk. A mágneses víztisztító készüléket vártam a tartozékaival, ( meg az ajándék étrend kiegészítőket ). Azt hittem, tévedés lehet, hogy a W25 asztali víztisztítót is becsomagolták, és elküldték nekem. Még most sem értem igazán, hiszen ez nem szerepelt az ajánlatban, de nagyon örülök neki, és tudom, hogy nagy hasznát vesszük majd! ( Reménykedem, hogy megtarthatom, hisz a jótállási jegyre azt írták: Nyeremény. ) Egyiket azonnal fel is szereltem, végre tiszta vizet iszunk, nem is kérdés, a sima csapvízzel össze sem lehet hasonlítani !

Nagyon hálás vagyok a figyelmességért, amit kaptam és a példa értékű kiszolgálásért!
További munkájához sok sikert kívánok!


Üdvözlettel:
Erdősiné Kovács Eszter
( Kiskunhalas ) "

 

" Köszönöm az információkat és a készüléket is, amely ma meg is érkezett. Már be is üzemeltük. Mivel én még nem kóstoltam utótisztított vizet, meglepett, mennyire érezhető a különbség a szűrt és a kezeletlen csapvíz között mind az ízét, mind az illatát tekintve. Ma délután itt járt nálunk a testvérem, és neki is elnyerte a tetszését a készülék, így valószínűleg hamarosan ő is rendel egyet.

Még egyszer köszönöm!

Üdvözlettel:
Puskás Krisztina
( Jánoshalma )"

 

Wellnet Bolt International a Facebook-on

 

Drága ásványvizek helyett. Kristálytiszta. Olcsó. Egészséges. Finom víz. Az Ön vizcsapjából!


Free Dreamweaver template courtesy of JustDreamweaver.com