W25 Max Víztisztító Készülék
   Nagy teljesítményű család víztisztító

  Wellnet W25 Max Háztartási Víztisztító - Stílus Sorozat

W25 Max Nagy Teljesítményű Asztali Víztisztító Készülék

W25 Mini háztartási víztisztító termékismertető

W25 Mini Háztartási víztisztító

 

Egy felnőtt ember átlagos napi folyadék igénye 2,5-3,0 liter.   Ezzel szembenalig iszunk vizet. Miért? Azért, mert a csapvíz rossz ízű,  az ásványvíz  pedig rendkívül drága.

 

W-25 Mini csapra szerelhető készülék, egy egyszerű és gazdaságos megoldás.

 

A W-25 Mini asztali víztisztító kisberendezés kétlépcsős szűrési technológiát alkalmaz. Az első lépcsőben egy mikro szűrő a szabad szemmel is látható anyagoktól, az úgynevezett lebegő anyagoktól mentesíti a vizet a második lépcsőben: kiváló minőségű, ezüsttel impregnált aktív szén segítségével megköti az oldott szerves szennyeződéseket, a szabad és kötött klórt, valamint a halogénezett metánszármazékokat, íz- és szagrontó anyagokat. A folyamat adszorpció útján megy végbe, nem ioncserével működik(!), így minden emberi fogyasztásra hasznos ásványi anyag a csapvízben marad.

 

W25 Mini víztisztító ismertetése ITT...

   

  Takarítás biológiai termékekkel, vegyszerek nélkül

G
rapefruit tisztítószerek

  A Wellnet háztartási tisztítószer családját a grapefruit kivonat teszi különlegessé. A gyümölcs kivonat fertőtlenítő és tisztító tulajdonsága miatt kedvelt alapanyaga a modern kozmetikum- és háztartásvegyiparnak...
Tovább...

" A víztisztító használata előtt hányingerem volt a büdös, vezetékes ivóvíztől. Rá kellett beszélni, hogy megkóstoljam a tisztított vizet, meglepődtem, mert gyerekkorom forrásvíz-zamatát éreztem a számban. A kipróbálás óta napról-napra több vizet ittam, és azután vettem meg a készüléket. Azóta nem is tudom máshol a tisztítatlan vizet meginni. "

Sás András, Kaposvár

 

" Nagyon örülök, hogy a víztisztító által klórmentes, igazi, TISZTA vizet ihatok én, és a családom. A gyomrom fáj a tisztítatlan csapvíztől, de mióta a tisztított vizet iszom megszűnt ez a problémám, és tudok jóízűen inni egy pohár vizet, a készülék segítségével. Csőtörés esetén is tiszta, átlátszó a pohárban a víz, nem kell megvárni, hogy letisztuljon, a virágaim is nagyon szeretik ezt a fajta vizet, szebbek a leveleik. "

Varga Mártonné, Hajdúböszörmény

 

" Ezzel a termékkel nagyon jók a tapasztalataim, csak ajánlani tudom mindenkinek. Nálunk a faluban elég rossz minőségű, nagyon klóros a víz. Nem is szívesen ittunk csapvizet, helyette palackos szódavizet, ásványvizet vagy üdítőket fogyasztottunk. A berendezés használatával a probléma megszűnt, most már mi is tudjuk fogyasztani a tiszta, élvezetes, jó minőségű vizet. Köszönöm. "

Dragonácz Ágnes, Pogány

 

" Sok jót hallottam erről a készülékről, sok gondolkodás után jutottam oda, hogy én is használni kezdtem. Problémám volt a gyomrommal, ami valószínű a klór miatt lehetett. Ezután ez a panaszom elmúlt, sőt, azóta a barátnőmék is használják, mert a férj vesebeteg, a másik előnye, nem kell cipekedni az ásványvízzel ."

Némethné Gyarmati Irén, Orosháza

Zuhanyszűrő

A WT–70 zuhanyszűrő

 

A benne található KDF-szűrő nagy tisztaságú réz/cink ötvözet. Hatásmechanizmusa az elektrokémiai oxidáció/redukció elvén működik, ahol a réz katódként, a cink anódként működik. A KDF részecskék felületén oxidáció illetve redukció megy végbe, s így például a cink és a klór reakciójából ártalmatlan cink-klorid keletkezik.

Tovább...

 

 W25 Max víztisztító termékcsalád
Nagy teljesítményű
asztali víztisztító készülékek


Wellnet Bolt háztartási víztisztító választható stílus sorozata

W25 Max víztisztító készülék: a minőségi, gazdaságos és népszerű Wellnet W25 víztisztító új néven

Wellnet W25 asztali víztisztító termékcsalád ( Max, Duo, Basic, Magnetic ) csomagjai a
következőket tartalmazzák:
1 db víztisztító készülék, 1 db műanyag útváltó csap, 1 db műanyag cső

 

Wellnet háztartási víztisztító készülékek ÉLETTERTAM GARANCIÁVAL Wellnet háztartási víztisztító készülékek 2 ÉV GYÁRTÁSI GARANCIÁVAL Wellnet háztartási víztisztító készülékek BETÉTDÍJ GARANCIÁVAL
   Élettartam garanciát vállalunk rá, hogy minden wellnet víztisztító készülékünk képes megtisztítani a kapacitásban jelzett mennyiségű vizet.
    24 hónap gyártási garanciát vállalunk minden wellnet víztisztító készülék gyártási és anyaghibájára (az útváltókra 12 hónap). Garancia ideje alatt a javításra Önnek nem kell költenie!
   Betétdíj garanciát vállalunk minden wellnet víztisztító készülékre. Amennyiben Önnek már nincs tovább szüksége a víztisztítóra: visszavásároljuk, majd újrahasznosítjuk, nem szennyezve környezetünket.

 

WELLNET W25 MAX HÁZTARTÁSI VÍZTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK

W25 Max víztisztító készülék megoldja ivóvíz problémáinkat. Kétlépcsős szűrési technológiája kicsomagolja vizünket, a károsító klórtól és vegyületeitől, így az íz és szagrontó anyagok híján élvezhető ivóvízhez juttat bennünket. Az első lépcsőben: egy mikroszűrő a szabad szemmel is látható anyagoktól, az úgynevezett lebegő anyagoktól mentesíti a vizet. W25 Max nagyteljesítményű asztali víztisztító stílus sorozatA második lépcsőben: kiváló minőségű, ezüsttel impregnált aktív szén segítségével (melynek 1 gr-ja egy focipálya felületet képvisel) megköti az oldott szerves szennyeződéseket, a szabad és kötött klórt, valamint a halogénezett metánszármazékokat, az íz és szagrontó anyagokat. Az üdítő és sörgyárak is ezt a technikát alkalmazzák a víz tisztítására. Ez a kettős fokozat a biztosítéka a szűrt víz kiváló minőségének. A folyamat adszorpció útján megy végbe, nem ioncserével működik, így minden emberi fogyasztásra hasznos ásványi anyag a csapvízben marad. A berendezés nem befolyásolja a kezelt víz szervetlen anyag tartalmát (nitrát, arzén, keménység stb.). Hosszú élettartam gazdaságos üzemeltetéssel! A vezetékes ivóvizek minősége nagyon széles határok között változik, ezért a berendezéssel kezelhető víz mennyisége is változó. Az MSZ 450/1 sz. szabvány szerinti ivóvíz használat esetén a berendezés várható élettartama: 25 000 liter. Ennek a 25 m3 víznek a takarékos felhasználása egy útváltó szelep segítségével valósítható meg. A berendezés az útváltó szelep segítségével, néhány mozdulattal, pillanatokon belül a vízcsaphoz csatlakoztatható. Maximális szűrhető vízhőmérséklet: 24 °C ! A készülék igen gazdaságos, költségkímélően használható, hiszen az útváltó szelep segítségével csak azt a vizet tisztítja meg, amit közvetlen fogyasztásra, főzésre, esetleg a kisállatok itatására, virágok locsolására szánunk. Az ún. használati (mosogató, öblögető, stb.) víz fölösleges tisztításának költségeit megspóroljuk. A készülék esztétikus kivitelű, bármely konyha berendezéséhez tökéletesen illeszthető. A közegészségügyi előírás szerint a készülék 2 évig használható.

A Wellnet W25 víztisztító család minősítését az Országos Közegészségügyi Intézet (OKI) végezte. Forgalmazási engedélyt kiadta: Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, Népegészségügyi Főosztálya. Engedélyszám: KE/NEF/613-7/2017. Engedély letöltése ITT .

 

 

Néhány fontos érv, a W25 Max víztisztító készülék használata mellett

 1. Magyarországon a legnagyobb teljesítményű otthoni víztisztító készülék. A berendezés szűrő kapacitása 25.000 liter víz. Ezért jócskán meghaladja a piacon elérhető többi víztisztító készüléket ( kb. 3-4 szeresével ). A víztisztító kapacitása miatt sokkal ritkábban kell cserélni annak szűrő töltetét így pénzt és időt takarít meg!
 2. Válassza ezen minőségi hazai termékünket, amely teljes egészében magyar tervezésű és gyártású víztisztító készülék.
 3. A csapvízből kiszűri azokat az anyagot amire nincs szükségünk, DE megtartja azokat az ásványi anyagokat és alkotó elemeket amik szükségesek, hogy egészséges és finom ivóvizet fogyaszthassunk.
 4. Nagy teljesítményű vízszűrőnkhöz hihetetlenül jó áron juthat hozzá és akár már a megrendelést követő napon használhatja is a készüléket.
 5. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy ez az egyetlen háztartási víztisztító berendezés, amely nem csak finom, egészséges és olcsón előállítható ivóvizet biztosít.., de a 11 féle külső megjelenést biztosító stílusból választhat ami a legjobban illik a konyha környezetéhez!

 

Wellnet háztartási víztisztító készülékek új néven
Wellnet W25 - Wellnet W25 Max ( Szűrőkapacitás: 25.000 liter / 2 év )

 W25 Max nagy teljesítményű háztartási víztisztító készülék paraméterei- Készülékhez választható szebbnél szebb
külső mintázatok
- Vízcsapra egyszerűen,
percek alatt felszerelhető* (szakembert nem igényel)
*Külső menetes végű ("M22") csapra közvetlenül, belső menetesre ("M24") csak közbetéttel
- Gazdaságos működtetés az útváltó segítségével
- Karbantartást nem igényel

- Maximális vízhőmérséklet:
24 °C !
- Kapacitása és élettartam: 25 000 liter / maximum 2 év!
- Kétlépcsős szűrési technológia:

1.) mikroszűrő:
lebegő anyagoktól mentesíti a vizet
  
2.) ezüsttel impregnált aktív szén:
aktív klórt, íz és szagrontó vegyületeket, halogénezett metánszármazékokat szűri
- Szűrési sebessége: 3 liter / perc (5 bar üzemi nyomáson)
Cserélhető szűrőtöltet!
- Minimális víznyomás:  2 bar
- Maximális víznyomás: 6 bar
- Magassága: 27.5 cm
- Átmérője: 8.5 cm

Wellnet W25 MAX háztartási víztisztító felszerelését és működését bemutató videó
Wellnet W25 MAX háztartási víztisztító készülék felszerelését és
működését bemutató film. A videó megtekintéséhez kattintson ide vagy a fenti képre!

 

WELLNET W25 MAX HÁZTARTÁSI VÍZTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK
ÁPRILISI AKCIÓ

WELLNET W25 MAX háztartási víztisztító készülék AKCIÓ - Szűrőkapacitás: 25.000 liter / 2 év

Cikkszám
Termék megnevezése
Akciós ár*
102004    W25 MAX víztisztító választható stílus mintázattal
( 25.000 liter szűrőkapacitás )
16.990 Ft
A fenti árú csomag az alábbiakat tartalmazza:

1 db W25 MAX nagy teljesítményű háztartási víztisztító
1 db műanyag útváltó csap
1 db műanyag cső

+ 3.990 Ft értékű ajándék "Vízben az egészség" E-könyv

A megrendelés leadásakor:
Mindenképpen jelezze a víztisztító készülékhez kiválasztott külső mintázat nevét!
* Az akció időtartama: 2018.04.04-2018.04.30. HÉTFŐ (éjfélig), illetve a készlet erejéig!
A W25 MAX víztisztító készülék listaára: 29.990 Ft / db
Futárszolgálat utánvétes kiszállítási díj: 990 Ft
Hogyan vásárolhatok a Wellnet Boltban ?

 

 

W25 Max nagy teljesítményű asztali víztisztító stílus sorozat

W25 Max Nagy teljesítményű víztisztító Pink Bubble stílus mintázat
"W25 Max - Pink bubble"
W25 Max Nagy teljesítményű víztisztító Romantic stílus mintázat
"W25 Max - Romantic"
W25 Max Nagy teljesítményű víztisztító Classic stílus mintázat
"W25 Max - Classic"
W25 Max Nagy teljesítményű víztisztító Birdy stílus mintázat
"W25 Max - Birdy"
W25 Max Nagy teljesítményű víztisztító Lovely stílus mintázat
"W25 Max - Lovely"
W25 Max Nagy teljesítményű víztisztító Kalocsai stílus mintázat
"W25 Max - Kalocsai"
W25 Max Nagy teljesítményű víztisztító Funny stílus mintázat
"W25 Max - Funny"
W25 Max Nagy teljesítményű víztisztító Trendy stílus mintázat
"W25 Max - Trendy"
W25 Max Nagy teljesítményű víztisztító Leveles stílus mintázat
"W25 Max - Leveles"
W25 Max Nagy teljesítményű víztisztító Csíkos stílus mintázat
"W25 Max - Csíkos"
Válassza ki a megrendelt
W25 Max, W25 Magnetic Max, W25 Duo, W25 Magnetic Duo, W25 Basic, W25 Magnetic Basic víztisztítójához
az Önnek tetsző itt látható külső mintázatot és
annak nevét mindenképpen jelezze megrendelésében ! Pl.:" Kalocsai "
W25 Max Nagy teljesítményű víztisztító Pöttyös stílus mintázat
"W25 Max - Pöttyös"

 

Megrendelését leadhatja, akár közvetlenül is az alábbi e-mail címünkre:


Levelében küldje el a következő információkat:

 • Megrendelő neve:
 • Címe:
 • Telefonszáma:
 • E-mail:
 • Megrendelt termékek megnevezése és mennyisége:
 • Háztartási víztisztító készülék megrendelése esetén a készülékhez választott mintázat neve !


Megrendelésének megérkezését követően
hamarosan felveszem Önnel a telefonos kapcsolatot, annak leegyeztetése és megerősítése végett.

 

leggazdasagosabb_viztisztito_kivalasztasanak_szempontjai_ingyen_e_book_wellnet_bolt_webaruhaz

A megfelelő víztisztító
kiválasztásának szempontjai

  Az adott háztartás igényeit tökéletesen kielégítő, a fogyasztót egészséges, tiszta vízzel ellátó víztisztító kiválasztása nem egyszerű feladat.
  A kiválasztásnál néhány szempontot mindenképpen szem előtt kell tartani, ha a hosszú ideig tartó, elégedett készülékhasználat a cél.

  A
Wellnet Bolt most 15 elengedhetetlen szempontot összegyűjtve, felsorolva szeretne az Ön segítségére lenni, hogy családja számára sikeresen kiválassza a leggazdaságosabb és legmegfelelőbb háztartási víztisztító készüléket.

  Szeretnénk Önnek átnyújtani ezen ingyenesen letölthető E-könyvünket ( E-book - PDF formátumban ).
A leggazdaságosabb víztisztító kiválasztásának szempontjai Ingyenes Wellnet E-könyv letöltése

 

" Köszönettel vettem, hogy tanácsaival a beüzemelést megkönnyíti. Telefonbeszélgetésünk alkalmával elmondta a tennivalókat! Sikeresen beüzemelésre került a családom teljes megelégedésére! Tökéletesen működik és már én is iszom a vízből pedig nem igen szoktam vizet inni! Nagyon szépen köszönöm, hogy lehetővé tette számunkra, hogy egészséges és finom vizet igyunk! Ajánlani fogom sok ismerősömnek! Ennél hasznosabb ajándékot nem is vehettem volna családomnak Húsvétra.

Még egyszer köszönök mindent, hogy még arra is figyelt, hogy ne kelljen szállítási költséget fizetni. Igazán korrekt eljárás volt, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Kívánok Kellemes Húsvéti Ünnepeket Önnek és Családjának.
Köszönettel: Molnár József, Bátaszék"

 

 

Wellnet Bolt Termékkatalógus 2014

 

Wellnet Bolt Termékkatalógus


Megjelent és ingyenesen letölthető a Wellnet Bolt termékeit röviden bemutató termékkatalógusunk ( PDF formátumban ), amely összefoglalja a webáruházunkban megtalálható legközkedveltebb termékeket...

A Wellnet Bolt Termékkatalógus letöltéséhez kattintson IDE.


" Köszönöm az információkat és a készüléket is, amely ma meg is érkezett. Már be is üzemeltük. Mivel én még nem kóstoltam utótisztított vizet, meglepett, mennyire érezhető a különbség a szűrt és a kezeletlen csapvíz között mind az ízét, mind az illatát tekintve. Ma délután itt járt nálunk a testvérem, és neki is elnyerte a tetszését a készülék, így valószínűleg hamarosan ő is rendel egyet.

Még egyszer köszönöm!

Üdvözlettel:
Puskás Krisztina
( Jánoshalma )"

 

Wellnet Bolt International a Facebook-on

 

W25 Max nagy teljesítményű asztali víztisztító stílus sorozat, otthoni víztisztítók, víztisztító, vízszűrő, víztisztító berendezés, wellnet, wellnet víztisztító, wellnet bolt webáruház


Free Dreamweaver template courtesy of JustDreamweaver.com