Wellnet Víztisztító Készülékek Akciója

Wellnet W25 víztisztító család most még elérhetőbb áron!                                Akciók - Kedvezményes vásárlási lehetőségek

Wellnet Víztisztító Készülék Akció

  Takarítás biológiai termékekkel, vegyszerek nélkül

G
rapefruit tisztítószerek

  A Wellnet háztartási tisztítószer családját a grapefruit kivonat teszi különlegessé. A gyümölcs kivonat fertőtlenítő és tisztító tulajdonsága miatt kedvelt alapanyaga a modern kozmetikum- és háztartásvegyiparnak...
Tovább...

W25 Mini háztartási víztisztító termékismertető

W25 Mini Háztartási víztisztító

 

Egy felnőtt ember átlagos napi folyadék igénye 2,5-3,0 liter.   Ezzel szembenalig iszunk vizet. Miért? Azért, mert a csapvíz rossz ízű,  az ásványvíz  pedig rendkívül drága.

 

W-25 Mini csapra szerelhető készülék, egy egyszerű és gazdaságos megoldás.

 

A W-25 Mini asztali víztisztító kisberendezés kétlépcsős szűrési technológiát alkalmaz. Az első lépcsőben egy mikro szűrő a szabad szemmel is látható anyagoktól, az úgynevezett lebegő anyagoktól mentesíti a vizet a második lépcsőben: kiváló minőségű, ezüsttel impregnált aktív szén segítségével megköti az oldott szerves szennyeződéseket, a szabad és kötött klórt, valamint a halogénezett metánszármazékokat, íz- és szagrontó anyagokat. A folyamat adszorpció útján megy végbe, nem ioncserével működik(!), így minden emberi fogyasztásra hasznos ásványi anyag a csapvízben marad.

" A víztisztító használata előtt hányingerem volt a büdös, vezetékes ivóvíztől. Rá kellett beszélni, hogy megkóstoljam a tisztított vizet, meglepődtem, mert gyerekkorom forrásvíz-zamatát éreztem a számban. A kipróbálás óta napról-napra több vizet ittam, és azután vettem meg a készüléket. Azóta nem is tudom máshol a tisztítatlan vizet meginni. "

Sás András, Kaposvár

 

" Nagyon örülök, hogy a víztisztító által klórmentes, igazi, TISZTA vizet ihatok én, és a családom. A gyomrom fáj a tisztítatlan csapvíztől, de mióta a tisztított vizet iszom megszűnt ez a problémám, és tudok jóízűen inni egy pohár vizet, a készülék segítségével. Csőtörés esetén is tiszta, átlátszó a pohárban a víz, nem kell megvárni, hogy letisztuljon, a virágaim is nagyon szeretik ezt a fajta vizet, szebbek a leveleik. "

Varga Mártonné, Hajdúböszörmény

 

" Ezzel a termékkel nagyon jók a tapasztalataim, csak ajánlani tudom mindenkinek. Nálunk a faluban elég rossz minőségű, nagyon klóros a víz. Nem is szívesen ittunk csapvizet, helyette palackos szódavizet, ásványvizet vagy üdítőket fogyasztottunk. A berendezés használatával a probléma megszűnt, most már mi is tudjuk fogyasztani a tiszta, élvezetes, jó minőségű vizet. Köszönöm. "

Dragonácz Ágnes, Pogány

 Noni


A Noni gyümölcs
levét több, mint 2000 éve használják      gyógynövény-ként. Főleg belső tisztításra, egészség-tonikumként, emésztést segítő szerként, kisebb sérülések gyógyítására és fájdalomcsillapításra használták a Csendes-óceán déli részén élő ősi gyógyítók. Noni Juice termékünk rendelkezik az ausztrál Bio minősítéssel, származási helye: Cook-szigetek. Tovább...

Lyocell pihentető nyugodt alvás pihenés

A különleges, 100%-ban természetes alapú bőrbarát Lyocell textil paplan töltet kiváló nedvességáteresztő képességgel rendelkezik, melynek köszönhetően alvás közben az alvó test természetesen párolog, a paplan a nedvességet átereszti. A Lyocell rost textil, ez a speciális anyag biztosítja az egyenletes hő elosztást, csökkenti a hőmérséklet ingadozást Tovább...

Aquawell Fibre Koleszterinszint csökkentő

Aquawell Fibre
Az egészséges üdítőital

 

Számos klinikai tanulmány bizonyítja a rostok fogyasztása által nyújtott egészségjavulást. Napi 10 g rost rendszeres fogyasztása a koleszterin-szintet 10%-kal képes csökkenteni, ugyanis a rostok a bélcsatornában megkötik a koleszterint és anyagcseretermékeit. A vízben nagy térfogatra duzzadó rostok a gyomrot hamar megtöltik, így csökkentve az éhségérze-tet. Fő étkezések előtti fogyasztásuk teltségérzetet ad, és kevesebb ételt kíván a szervezet. Egy év alatt 2-9 kg súlyvesztést lehet ezzel az egyszerű módszerrel elérni. Nem csak a fogyókúrázóknak, hanem mindenkinek fontos, hogy az elfogyasztott ételek akadályok nélkül haladja-nak végig a bélcsatornán,- a rostok ebben segítséget nyújtanak. Fogyasztásukkal az emésztési folyamat javul, a székrekedés és a következményes aranyér elkerülhető...

Aquawell Fibre ismertető...

 

KEDVEZMÉNYES WELLNET VÍZTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK VÁSÁR

 

WELLNET VÍZTISZTÍTÓ BERENDEZÉS MÁRCIUSI AKCIÓ ÉS KEDVEZMÉNYEK
2018.
március 05-től a termékeknél található kiírás szerint illetve a készlet erejéig!

WELLNET W25 RK rendszerbe köthető háztartási víztisztító készülék AKCIÓ - Szűrőkapacitás: 25.000 liter / 2 év


Vízcsapra
és zuhanyra köthető háztartási víztisztító készülék
MÁRCIUSI AKCIÓ


Szűrőkapacitás: 7.500 - 70.000 liter

WELLNET W25 MAGNETIC MAX mágneses háztartási víztisztító készülék AKCIÓ

WELLNET W25 MAX háztartási víztisztító készülék AKCIÓ
WELLNET W25 DUO háztartási víztisztító készülék AKCIÓ
WELLNET W25 BASIC háztartási víztisztító készülék AKCIÓ
WELLNET WT70 zuhanyszűrő készülék AKCIÓ

WELLNET W25 RK rendszerbe köthető háztartási víztisztító készülék AKCIÓ

WELLNET VÍZTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK SZŰRŐTÖLTET CSERE AKCIÓ

Nagy teljesítményű, hálózatba köthető víztisztító berendezések AKCIÓ
WELLNET
W 150, W 400, W 1000 ipari víztisztító készülékek szűrőkapacitása: 150 m3 - 1000 m3

 

Wellnet W25 asztali víztisztító termékcsalád ( Max, Duo, Basic, Magnetic ) csomagjai a
következőket tartalmazzák:
1 db víztisztító készülék, 1 db műanyag útváltó csap, 1 db műanyag cső

WELLNET W25 MAX háztartási víztisztító készülék AKCIÓ - Szűrőkapacitás: 25.000 liter / 2 év

Wellnet háztartási víztisztító készülékek ÉLETTERTAM GARANCIÁVAL Wellnet háztartási víztisztító készülékek 2 ÉV GYÁRTÁSI GARANCIÁVAL Wellnet háztartási víztisztító készülékek BETÉTDÍJ GARANCIÁVAL
   Élettartam garanciát vállalunk rá, hogy minden wellnet víztisztító készülékünk képes megtisztítani a kapacitásban jelzett mennyiségű vizet.
   24 hónap gyártási garanciát vállalunk minden wellnet víztisztító készülék gyártási és anyaghibájára (az útváltókra 12 hónap). Garancia ideje alatt a javításra Önnek nem kell költenie!
   Betétdíj garanciát vállalunk minden wellnet víztisztító készülékre. Amennyiben Önnek már nincs tovább szüksége a víztisztítóra: visszavásároljuk, majd újrahasznosítjuk, nem szennyezve környezetünket.

 

WELLNET W25 MAGNETIC MAX mágneses háztartási víztisztító készülék AKCIÓ - Szűrőkapacitás: 25.000 liter / 2 év

 

 

WELLNET W25 MAX HÁZTARTÁSI VÍZTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK
MÁRCIUSI AKCIÓ

 

Wellnet W25 Max háztartási víztisztító készülék paraméterei


- Készülékhez választható szebbnél szebb
külső mintázatok
- Vízcsapra egyszerűen,
percek alatt felszerelhető* (szakembert nem igényel)
*Külső menetes végű ("M22") csapra közvetlenül, belső menetesre ("M24") csak közbetéttel
- Gazdaságos működtetés az útváltó segítségével
- Karbantartást nem igényel

- Maximális vízhőmérséklet:
24 °C !
- Kapacitása és élettartam: 25 000 liter / maximum 2 év!
- Kétlépcsős szűrési technológia:

1.) mikroszűrő:
lebegő anyagoktól mentesíti a vizet
  
2.) ezüsttel impregnált aktív szén:
aktív klórt, íz és szagrontó vegyületeket, halogénezett metánszármazékokat szűri
- Szűrési sebessége: 3 liter / perc (5 bar üzemi nyomáson)
Cserélhető szűrőtöltet!
- Minimális víznyomás:  2 bar
- Maximális víznyomás: 6 bar
- Magassága: 27.5 cm
- Átmérője: 8.5 cm

Wellnet W25 MAX háztartási víztisztító felszerelését és működését bemutató videó
Wellnet W25 MAX háztartási víztisztító készülék felszerelését és
működését bemutató film. A videó megtekintéséhez kattintson ide vagy a fenti képre! Közegészségügyi előírás szerint a készülék legfeljebb 2 évig használható.
Ezt követően
lehetőség van a készülékben szűrőtöltetet cserélni.

 

Wellnet W25 Max asztali víztisztító kisberendezés megoldja problémáinkat. Kétlépcsős szűrési technológiája kicsomagolja vizünket, a károsító klórtól és vegyületeitől, így az íz és szagrontó anyagok híján élvezhető ivóvízhez juttat bennünket. Az első lépcsőben egy mikroszűrő a szabad szemmel is látható anyagoktól, az úgynevezett lebegő anyagoktól mentesíti a vizet. W-25 víztisztító, a GET HT-20 víztisztító berendezés utódja. Egészséges friss víz a csapból. Megoldás a klóros és büdös víz problémájára.A második lépcsőben: kiváló minőségű, ezüsttel impregnált aktív szén segítségével (melynek 1 gr-ja egy focipálya felületet képvisel) megköti az oldott szerves szennyeződéseket, a szabad és kötött klórt, valamint a halogénezett metánszármazékokat, az íz és szagrontó anyagokat. Az üdítő és sörgyárak is ezt a technikát alkalmazzák a víz tisztítására. Ez a kettős fokozat a biztosítéka a szűrt víz kiváló minőségének. A folyamat adszorpció útján megy végbe, nem ioncserével működik, így minden emberi fogyasztásra hasznos ásványi anyag a csapvízben marad. A berendezés nem befolyásolja a kezelt víz szervetlen anyag tartalmát (nitrát, arzén, keménység stb.). Hosszú élettartam gazdaságos üzemeltetéssel! A vezetékes ivóvizek minősége nagyon széles határok között változik, ezért a berendezéssel kezelhető víz mennyisége is változó. Az MSZ 450/1 sz. szabvány szerinti ivóvíz használat esetén a berendezés várható élettartama: 25 000 liter. Ennek a 25 m3 víznek a takarékos felhasználása egy útváltó szelep segítségével valósítható meg. A berendezés az útváltó szelep segítségével, néhány mozdulattal, pillanatokon belül a vízcsaphoz csatlakoztatható. Maximális szűrhető vízhőmérséklet: 24 °C ! A készülék igen gazdaságos, költségkímélően használható, hiszen az útváltó szelep segítségével csak azt a vizet tisztítja meg, amit közvetlen fogyasztásra, főzésre, esetleg a kisállatok itatására, virágok locsolására szánunk. Az ún. használati (mosogató, öblögető, stb.) víz fölösleges tisztításának költségeit megspóroljuk. A készülék esztétikus kivitelű, bármely konyha berendezéséhez tökéletesen illeszthető. A közegészségügyi előírás szerint a készülék 2 évig használható.

A Wellnet W25 víztisztító család minősítését az Országos Közegészségügyi Intézet (OKI) végezte. Forgalmazási engedélyt kiadta: Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, Népegészségügyi Főosztálya. Engedélyszám: KE/NEF/613-7/2017. Engedély letöltése ITT .

 

W25 Magnetic Max Mágneses víztisztító: a W25 háztartási víztisztító továbbfejlesztett változata. A készülék, egy nagy erősségű mágnessel (12 000 Gauss) felszerelt és kétlépcsős szűrési technológiát alkalmazó csapra szerelhető, speciális igényeket is kielégítő asztali víztisztító... W25 Magnetic részletes ismertetését ide kattintva olvashatja...

 

WELLNET W25 MAX HÁZTARTÁSI VÍZTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK
MÁRCIUSI AKCIÓ

 

WELLNET W25 MAX háztartási víztisztító készülék AKCIÓ - Szűrőkapacitás: 25.000 liter / 2 év

 

Cikkszám
Termék megnevezése
Akciós ár*
102004    W25 MAX víztisztító választható stílus mintázattal
( 25.000 liter szűrőkapacitás )
14.990 Ft
A fenti akciós árú víztisztító csomagja az alábbiakat tartalmazza:

1 db W25 MAX nagy teljesítményű háztartási víztisztító
1 db műanyag útváltó csap
1 db műanyag cső

+ 3.990 Ft értékű ajándék "Vízben az egészség" E-könyv

A megrendelés leadásakor:
Mindenképpen jelezze a víztisztító készülékhez kiválasztott külső mintázat nevét!
* Az akció időtartama: 2018.03.05-2018.03.31. SZOMBAT (éjfélig), illetve a készlet erejéig!
A W25 MAX víztisztító készülék listaára: 29.990 Ft / db
Futárszolgálat utánvétes kiszállítási díj: 990 Ft
Hogyan vásárolhatok a Wellnet Boltban ?" Megkaptam a víztisztító készülékeket. Nagyon hálásan köszönöm! A meglepetésem leírhatatlan, mert csak arra számítottam, amiről beszéltünk. A mágneses víztisztító készüléket vártam a tartozékaival, ( meg az ajándék étrend kiegészítőket ). Azt hittem, tévedés lehet, hogy a W25 asztali víztisztítót is becsomagolták, és elküldték nekem. Még most sem értem igazán, hiszen ez nem szerepelt az ajánlatban, de nagyon örülök neki, és tudom, hogy nagy hasznát vesszük majd! ( Reménykedem, hogy megtarthatom, hisz a jótállási jegyre azt írták: Nyeremény. ) Egyiket azonnal fel is szereltem, végre tiszta vizet iszunk, nem is kérdés, a sima csapvízzel össze sem lehet hasonlítani !

Nagyon hálás vagyok a figyelmességért, amit kaptam és a példa értékű kiszolgálásért!
További munkájához sok sikert kívánok!


Üdvözlettel:
Erdősiné Kovács Eszter
( Kiskunhalas ) "

 

Stílus variációk Wellnet W25 háztartási víztisztítóra

W25 Max, W25 Duo, W25 Basic, W25 Magnetic és W25 Magnetic Duo víztisztító készülékeinkhez választható külső mintázatok és azok megnevezései. Megrendelése leadásakor kérem minden esetben jelezze a kiválasztott mintázat nevét, amely a kis képek alatt olvasható! pl.: "Kalocsai"


1 . "Pink bubble"

2. "Romantic"

3. "Classic"

4. "Birdy"

5. "Lovely"

6. "Kalocsai"

7. "Funny"

8. "Trendy"

9. "Leveles"

10. "Csíkos"
Válassza ki a megrendelt
W25 Max, W25 Magnetic Max, W25 Duo, W25 Magnetic Duo, W25 Basic, W25 Magnetic Basic víztisztítójához
az Önnek tetsző itt látható külső mintázatot és
annak nevét mindenképpen jelezze megrendelésében ! Pl.:" Kalocsai "

11. "Pöttyös"

 

" Örömömre megérkezett a rendelt Wellnet W-25 Magnetic vízszűrő készülék. Pillanatok alatt felszereltem, s néhány perc múlva már ihattam is a finom, lágy vizet. 2 évvel ezelőtt ajándékba kaptam egy Wellnet W-25 készüléket, s nagyon elégedett voltam vele. Néhány hétig nem volt szűrő felszerelve a csapra, s vészesen visszaesett az ivóvíz fogyasztásunk. Összehasonlíthatatlanul különb a szűrt víz , s most remélhetőleg 1,5 évig ismét nem lesz gondom a víz minőségével. ( Megjegyzem, számomra komoly minőség -teszt, hogy a kiskutyám, amióta a vízszűrőt használtuk, kb. 2x annyi vizet ivott meg, mint előtte. ) Külön köszönöm a rendelés során tapasztalt figyelmes, számomra kedvező segítő tanácsokat.

Üdvözlettel:
Dr. Fodor Ágnes háziorvos
( Paks )"

 WELLNET W25 DUO
HÁZTARTÁSI VÍZTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK  
MÁRCIUSI AKCIÓ


 Wellnet W25 Duo háztartási víztisztító készülék paraméterei


- Készülékhez választható szebbnél szebb
külső mintázatok
- Vízcsapra egyszerűen,
percek alatt felszerelhető* (szakembert nem igényel)
*Külső menetes végű ("M22") csapra közvetlenül, belső menetesre ("M24") csak közbetéttel
- Gazdaságos működtetés az útváltó segítségével
- Karbantartást nem igényel

- Maximális vízhőmérséklet:
24 °C !
- Kapacitása és élettartam: 15 000 liter ( tehát NEM 25 000 liter ) / maximum 2 év!
- Kétlépcsős szűrési technológia:

1.) mikroszűrő:
lebegő anyagoktól mentesíti a vizet
  
2.) ezüsttel impregnált aktív szén:
aktív klórt, íz és szagrontó vegyületeket, halogénezett metánszármazékokat szűri
- Szűrési sebessége: 3 liter / perc (5 bar üzemi nyomáson)
Cserélhető szűrőtöltet!
- Minimális víznyomás:  2 bar
- Maximális víznyomás: 6 bar
- Magassága: 27.5 cm
- Átmérője: 8.5 cm

 Közegészségügyi előírás szerint a készülék legfeljebb 2 évig használható.
Ezt követően
lehetőség van a készülékben szűrőtöltetet cserélni.

Wellnet W25 Duo Háztartási víztisztító termékismertető letöltéséhez KATTINTSON IDE .

 

Cikkszám
Termék megnevezése
Akciós ár*
101814   W25 Duo háztartási víztisztító készülék
választható stílus mintázattal
( 15.000 liter szűrőkapacitás )
12.990 Ft
A fenti akciós árú víztisztító csomagja az alábbiakat tartalmazza:

1 db W25 DUO háztartási víztisztító
1 db műanyag útváltó csap
1 db műanyag cső

+ 3.990 Ft értékű ajándék "Vízben az egészség" E-könyv

A megrendelés leadásakor:
Mindenképpen jelezze a víztisztító készülékhez kiválasztott külső mintázat nevét!
* Az akció időtartama: 2018.03.05-2018.03.31. SZOMBAT (éjfélig), illetve a készlet erejéig!
A W25 DUO víztisztító készülék listaára: 23.990 Ft / db
Futárszolgálat utánvétes kiszállítási díj: 1.490 Ft
Hogyan vásárolhatok a Wellnet Boltban ?

 

WELLNET W25 DUO HÁZTARTÁSI VÍZTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉKET ÉS  
WELLNET WT70 ZUHANYSZŰRŐT TARTALMAZÓ CSOMAG AKCIÓ

WELLNET W25 DUO háztartási víztisztító és WELLNET WT70 zuhanyszűrő készülék AKCIÓS CSOMAGBAN...

Cikkszám
Termék megnevezése
Akciós csomag ár*
W25DUO+WT70   W25 DUO víztisztító készülék választható stílus mintázattal
( 15.000 liter szűrőkapacitás ) és
WT70 zuhanyszűrő készüléket tartalmazó AKCIÓS víztisztító csomag
19.990 Ft
A fenti akciós árú víztisztító csomag az alábbiakat tartalmazza:

1 db W25 DUO háztartási víztisztító
1 db műanyag útváltó csap
1 db műanyag cső

1 db WT70 zuhanyszűrő készülék
+ 3.990 Ft értékű ajándék "Vízben az egészség" E-könyv

A megrendelés leadásakor:
Mindenképpen jelezze a W25 DUO víztisztító készülékhez kiválasztott külső mintázat nevét!
* Az akció időtartama: 2018.03.05-2018.03.31. SZOMBAT (éjfélig), illetve a készlet erejéig!
A W25 DUO víztisztító készülék listaára: 23.990 Ft / db, a WT70 készülék listaára: 25.990 Ft / db
A csomag listaára: 49.980 Ft / csomag. Akciós kedvezmény mértéke: 29.990 Ft /
csomag
Futárszolgálat utánvétes kiszállítási díj: 990 Ft
Hogyan vásárolhatok a Wellnet Boltban ?

 

 

WELLNET W25 BASIC HÁZTARTÁSI VÍZTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK
MÁRCIUSI AKCIÓ


Csapra szerelhető háztartási víztisztító készülék

  Igen költséghatékony és rendkívül kedvező árkategóriájú, 7.500 liter szűrőkapacitású készülék,
egy két fős háztartás tiszta ivóvízének előálltására ajánljuk.


 Wellnet W25 Basic háztartási víztisztító készülék paraméterei

- Készülékhez választható szebbnél szebb külső mintázatok
- Vízcsapra egyszerűen,
percek alatt felszerelhető* (szakembert nem igényel)
*Külső menetes végű ("M22") csapra közvetlenül, belső menetesre ("M24") csak közbetéttel
- Gazdaságos működtetés az útváltó segítségével
- Karbantartást nem igényel

- Maximális vízhőmérséklet:
24 °C !
- Kapacitása és élettartam: 7 500 liter ( tehát NEM 25 000 liter ) / maximum 2 év!
- Kétlépcsős szűrési technológia:

1.) mikroszűrő:
lebegő anyagoktól mentesíti a vizet
  
2.) ezüsttel impregnált aktív szén:
aktív klórt, íz és szagrontó vegyületeket, halogénezett metánszármazékokat szűri
- Szűrési sebessége: 3 liter / perc (5 bar üzemi nyomáson)
Cserélhető szűrőtöltet!
- Minimális víznyomás:  2 bar
- Maximális víznyomás: 6 bar
- Magassága: 27.5 cm
- Átmérője: 8.5 cm

 Közegészségügyi előírás szerint a készülék legfeljebb 2 évig használható.
Ezt követően
lehetőség van a készülékben szűrőtöltetet cserélni.

 

Cikkszám
Termék megnevezése
Akciós ár*
W25BASIC W25 BASIC víztisztító választható stílus mintázattal
( 7.500 liter szűrőkapacitás )
9.990 Ft
A fenti árú csomag az alábbiakat tartalmazza:

1 db W25 BASIC háztartási víztisztító
1 db műanyag útváltó csap
1 db műanyag cső

+ 3.990 Ft értékű ajándék "Vízben az egészség" E-könyv

A megrendelés leadásakor:
Mindenképpen jelezze a víztisztító készülékhez kiválasztott külső mintázat nevét!
* Az akció időtartama: 2018.03.05-2018.03.31. SZOMBAT (éjfélig), illetve a készlet erejéig!
A W25 BASIC víztisztító készülék listaára: 17.790 Ft / db
Futárszolgálat utánvétes kiszállítási díj: 1.490 Ft
Hogyan vásárolhatok a Wellnet Boltban ?

 

 

leggazdasagosabb_viztisztito_kivalasztasanak_szempontjai_ingyen_e_book_wellnet_bolt_webaruhaz

A megfelelő víztisztító
kiválasztásának szempontjai

  Az adott háztartás igényeit tökéletesen kielégítő, a fogyasztót egészséges, tiszta vízzel ellátó víztisztító kiválasztása nem egyszerű feladat.
  A kiválasztásnál néhány szempontot mindenképpen szem előtt kell tartani, ha a hosszú ideig tartó, elégedett készülékhasználat a cél.

  A
Wellnet Bolt most 15 elengedhetetlen szempontot összegyűjtve, felsorolva szeretne az Ön segítségére lenni, hogy családja számára sikeresen kiválassza a leggazdaságosabb és legmegfelelőbb háztartási víztisztító készüléket.

  Szeretnénk Önnek átnyújtani ezen ingyenesen letölthető E-könyvünket ( E-book - PDF formátumban ).
A leggazdaságosabb víztisztító kiválasztásának szempontjai Ingyenes Wellnet E-könyv letöltése

 

" Köszönöm az információkat és a készüléket is, amely ma meg is érkezett. Már be is üzemeltük. Mivel én még nem kóstoltam utótisztított vizet, meglepett, mennyire érezhető a különbség a szűrt és a kezeletlen csapvíz között mind az ízét, mind az illatát tekintve. Ma délután itt járt nálunk a testvérem, és neki is elnyerte a tetszését a készülék, így valószínűleg hamarosan ő is rendel egyet.

Még egyszer köszönöm!

Üdvözlettel:
Puskás Krisztina
( Jánoshalma )"

 

Megrendelését leadhatja, akár közvetlenül is az alábbi e-mail címünkre:

Wellnet termékek megrendelése


Levelében küldje el a következő információkat:

  • Megrendelő neve:
  • Címe:
  • Telefonszáma:
  • E-mail:
  • Megrendelt termékek megnevezése és mennyisége:

Megrendelésének megérkezését követően hamarosan felveszem Önnel a telefonos kapcsolatot, annak leegyeztetése és megerősítése végett.

 


Wellnet víztisztító szűrőtöltet csere  márciusi akció, ingyenes szervízzel

A közegészségügyi előírás szerint a W25 víztisztító készülékcsalád tagjai max. 2 évig használhatók!
Azt követően a
szűrőtölteteket cserélni kell.

Cikkszám
Termék megnevezése
Akciós ár*
w25max-szbcs W25 Max víztisztító szűrőtöltet csere 7.345 Ft
* Az akció időtartama: 2018.03.05-2018.03.31, illetve a készlet erejéig! Listaár: 10.490 Ft / db
Hogyan vásárolhatok a Wellnet Boltban ?

 

Cikkszám
Termék megnevezése
Akciós ár*
w25duo-szbcs W25 Duo víztisztító szűrőtöltet csere 6.535 Ft
* Az akció időtartama: 2018.03.05-2018.03.31, illetve a készlet erejéig! Listaár: 9.335 Ft / db
Hogyan vásárolhatok a Wellnet Boltban ?

 

Cikkszám
Termék megnevezése
Vásárlói ár
w25basic-szbcs W25 Basic víztisztító szűrőtöltet csere 8.285 Ft
Hogyan vásárolhatok a Wellnet Boltban ?

 

Cikkszám
Termék megnevezése
Akciós ár*
w25mm-szbcs W25 Magnetic Max víztisztító szűrőtöltet csere 9.795 Ft
* Az akció időtartama: 2018.03.05-2018.03.31, illetve a készlet erejéig! Listaár: 13.990 Ft / db
Hogyan vásárolhatok a Wellnet Boltban ?

 

Cikkszám
Termék megnevezése
Akciós ár*
w25magn_duo-szbcs W25 Magnetic Duo víztisztító szűrőtöltet csere 8.815 Ft
* Az akció időtartama: 2018.03.05-2018.03.31, illetve a készlet erejéig! Listaár: 12.590 Ft / db
Hogyan vásárolhatok a Wellnet Boltban ?

 

 

Drága ásványvizek helyett. Kristálytiszta. Olcsó. Egészséges. Finom víz. Az Ön vizcsapjából!

 

"Már január hónapban vásároltam önöktől két készüléket! Szuper! Nagyon megvagyunk elégedve! Otthon, és a munkahelyen is használjuk. Most a családnak ajándékozunk a készülékből. Mindenkinek, és mindenhol ajánljuk, gratulálunk a termékhez, nem csak a víztisztítóhoz. Figyelemre méltó a munkájuk, köszönjük, sok sikert kívánunk!

Köszönettel: Moharos Terézia ( Szent Gellért Kiadó és Nyomda. Budapest )"

 

Felmerülő kérdéseit a következő email címre várjuk:

 

Wellnet Bolt International a Facebook-on

Wellnet Bolt Termékkatalógus 2014

 

Wellnet Bolt Termékkatalógus


Megjelent és ingyenesen letölthető a Wellnet Bolt termékeit röviden bemutató termékkatalógusunk ( PDF formátumban ), amely összefoglalja a webáruházunkban megtalálható legközkedveltebb termékeket...

A Wellnet Bolt Termékkatalógus letöltéséhez kattintson IDE.

 

" Köszönettel vettem, hogy tanácsaival a beüzemelést megkönnyíti. Telefonbeszélgetésünk alkalmával elmondta a tennivalókat! Sikeresen beüzemelésre került a családom teljes megelégedésére! Tökéletesen működik és már én is iszom a vízből pedig nem igen szoktam vizet inni! Nagyon szépen köszönöm, hogy lehetővé tette számunkra, hogy egészséges és finom vizet igyunk! Ajánlani fogom sok ismerősömnek! Ennél hasznosabb ajándékot nem is vehettem volna családomnak Húsvétra.

Még egyszer köszönök mindent, hogy még arra is figyelt, hogy ne kelljen szállítási költséget fizetni. Igazán korrekt eljárás volt, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Kívánok Kellemes Húsvéti Ünnepeket Önnek és Családjának.
Köszönettel: Molnár József, Bátaszék"


Free Dreamweaver template courtesy of JustDreamweaver.com