Wellnet Víztisztító Készülékek Akciója

Wellnet W25 víztisztító család most még elérhetőbb áron!                                Akciók - Kedvezményes vásárlási lehetőségek

Wellnet Víztisztító Készülék Akció

  Takarítás biológiai termékekkel, vegyszerek nélkül

G
rapefruit tisztítószerek

  A Wellnet háztartási tisztítószer családját a grapefruit kivonat teszi különlegessé. A gyümölcs kivonat fertőtlenítő és tisztító tulajdonsága miatt kedvelt alapanyaga a modern kozmetikum- és háztartásvegyiparnak...
Tovább...

W25 Mini háztartási víztisztító termékismertető

W25 Mini Háztartási víztisztító

 

Egy felnőtt ember átlagos napi folyadék igénye 2,5-3,0 liter.   Ezzel szembenalig iszunk vizet. Miért? Azért, mert a csapvíz rossz ízű,  az ásványvíz  pedig rendkívül drága.

 

W-25 Mini csapra szerelhető készülék, egy egyszerű és gazdaságos megoldás.

 

A W-25 Mini asztali víztisztító kisberendezés kétlépcsős szűrési technológiát alkalmaz. Az első lépcsőben egy mikro szűrő a szabad szemmel is látható anyagoktól, az úgynevezett lebegő anyagoktól mentesíti a vizet a második lépcsőben: kiváló minőségű, ezüsttel impregnált aktív szén segítségével megköti az oldott szerves szennyeződéseket, a szabad és kötött klórt, valamint a halogénezett metánszármazékokat, íz- és szagrontó anyagokat. A folyamat adszorpció útján megy végbe, nem ioncserével működik(!), így minden emberi fogyasztásra hasznos ásványi anyag a csapvízben marad.

" A víztisztító használata előtt hányingerem volt a büdös, vezetékes ivóvíztől. Rá kellett beszélni, hogy megkóstoljam a tisztított vizet, meglepődtem, mert gyerekkorom forrásvíz-zamatát éreztem a számban. A kipróbálás óta napról-napra több vizet ittam, és azután vettem meg a készüléket. Azóta nem is tudom máshol a tisztítatlan vizet meginni. "

Sás András, Kaposvár

 

" Nagyon örülök, hogy a víztisztító által klórmentes, igazi, TISZTA vizet ihatok én, és a családom. A gyomrom fáj a tisztítatlan csapvíztől, de mióta a tisztított vizet iszom megszűnt ez a problémám, és tudok jóízűen inni egy pohár vizet, a készülék segítségével. Csőtörés esetén is tiszta, átlátszó a pohárban a víz, nem kell megvárni, hogy letisztuljon, a virágaim is nagyon szeretik ezt a fajta vizet, szebbek a leveleik. "

Varga Mártonné, Hajdúböszörmény

 

" Ezzel a termékkel nagyon jók a tapasztalataim, csak ajánlani tudom mindenkinek. Nálunk a faluban elég rossz minőségű, nagyon klóros a víz. Nem is szívesen ittunk csapvizet, helyette palackos szódavizet, ásványvizet vagy üdítőket fogyasztottunk. A berendezés használatával a probléma megszűnt, most már mi is tudjuk fogyasztani a tiszta, élvezetes, jó minőségű vizet. Köszönöm. "

Dragonácz Ágnes, Pogány

 Noni


A Noni gyümölcs
levét több, mint 2000 éve használják      gyógynövény-ként. Főleg belső tisztításra, egészség-tonikumként, emésztést segítő szerként, kisebb sérülések gyógyítására és fájdalomcsillapításra használták a Csendes-óceán déli részén élő ősi gyógyítók. Noni Juice termékünk rendelkezik az ausztrál Bio minősítéssel, származási helye: Cook-szigetek. Tovább...

Lyocell pihentető nyugodt alvás pihenés

A különleges, 100%-ban természetes alapú bőrbarát Lyocell textil paplan töltet kiváló nedvességáteresztő képességgel rendelkezik, melynek köszönhetően alvás közben az alvó test természetesen párolog, a paplan a nedvességet átereszti. A Lyocell rost textil, ez a speciális anyag biztosítja az egyenletes hő elosztást, csökkenti a hőmérséklet ingadozást Tovább...

Aquawell Fibre Koleszterinszint csökkentő

Aquawell Fibre
Az egészséges üdítőital

 

Számos klinikai tanulmány bizonyítja a rostok fogyasztása által nyújtott egészségjavulást. Napi 10 g rost rendszeres fogyasztása a koleszterin-szintet 10%-kal képes csökkenteni, ugyanis a rostok a bélcsatornában megkötik a koleszterint és anyagcseretermékeit. A vízben nagy térfogatra duzzadó rostok a gyomrot hamar megtöltik, így csökkentve az éhségérze-tet. Fő étkezések előtti fogyasztásuk teltségérzetet ad, és kevesebb ételt kíván a szervezet. Egy év alatt 2-9 kg súlyvesztést lehet ezzel az egyszerű módszerrel elérni. Nem csak a fogyókúrázóknak, hanem mindenkinek fontos, hogy az elfogyasztott ételek akadályok nélkül haladja-nak végig a bélcsatornán,- a rostok ebben segítséget nyújtanak. Fogyasztásukkal az emésztési folyamat javul, a székrekedés és a következményes aranyér elkerülhető...

Aquawell Fibre ismertető...

 

KEDVEZMÉNYES WELLNET VÍZTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK VÁSÁR

 

WELLNET VÍZTISZTÍTÓ BERENDEZÉS SZEPTEMBERI AKCIÓK ÉS KEDVEZMÉNYEK IDŐTARTAMA
 
2016. szeptember 02. - 2016. október 02 ( Vasárnap 24:00 ) -ig.
A készlet erejéig, illetve a termékeknél található kiírás szerint !

Fogyjon könnyen, sikeresen: éhség, koplalás és jojó effektus nélkül! Kérdezzen minket, nekünk sikerült!

Kedvezményes vásárlási akcióban résztvevő Wellnet víztisztító készülékek

Vízcsapra szerelhető háztartási víztisztító és zuhanyszűrő készülék akció
Szűrőkapacitás: 15.000-70.000 liter

W25 MAX nagy teljesítményű háztartási víztisztító készülék AKCIÓ
W25 DUO háztartási víztisztító készülék AKCIÓ
WT70 zuhanyszűrő készülék AKCIÓ

W25 MAX HÁZTARTÁSI VÍZTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK AJÁNDÉK W25 KÉSZÜLÉKKEL AKCIÓ...
Wellnet W25 asztali víztisztító termékcsalád ( Max, Duo, Basic, Magnetic ) csomagjai a
következőket tartalmazzák:
1 db víztisztító készülék, 1 db műanyag útváltó csap, 1 db műanyag cső
leggazdasagosabb_viztisztito_kivalasztasanak_szempontjai_ingyen_e_book_wellnet_bolt_webaruhaz

A megfelelő víztisztító
kiválasztásának szempontjai

  Az adott háztartás igényeit tökéletesen kielégítő, a fogyasztót egészséges, tiszta vízzel ellátó víztisztító kiválasztása nem egyszerű feladat.
  A kiválasztásnál néhány szempontot mindenképpen szem előtt kell tartani, ha a hosszú ideig tartó, elégedett készülékhasználat a cél.

  A
Wellnet Bolt most 15 elengedhetetlen szempontot összegyűjtve, felsorolva szeretne az Ön segítségére lenni, hogy családja számára sikeresen kiválassza a leggazdaságosabb és legmegfelelőbb háztartási víztisztító készüléket.

  Szeretnénk Önnek átnyújtani ezen ingyenesen letölthető E-könyvünket ( E-book - PDF formátumban ).
A leggazdaságosabb víztisztító kiválasztásának szempontjai Ingyenes Wellnet E-könyv letöltése

 

Wellnet Bolt Termékkatalógus 2014

 

Wellnet Bolt Termékkatalógus


Megjelent és ingyenesen letölthető a Wellnet Bolt termékeit röviden bemutató termékkatalógusunk ( PDF formátumban ), amely összefoglalja a webáruházunkban megtalálható legközkedveltebb termékeket...

A Wellnet Bolt Termékkatalógus letöltéséhez kattintson IDE.


 

 


Megrendelését leadhatja, akár közvetlenül is az alábbi e-mail címünkre:

Wellnet termékek megrendelése


Levelében küldje el a következő információkat:

  • Megrendelő neve:
  • Címe:
  • Telefonszáma:
  • E-mail:
  • Megrendelt termékek megnevezése és mennyisége:

Megrendelésének megérkezését követően hamarosan felveszem Önnel a telefonos kapcsolatot, annak leegyeztetése és megerősítése végett.

 

 

" Megkaptam a víztisztító készülékeket. Nagyon hálásan köszönöm! A meglepetésem leírhatatlan, mert csak arra számítottam, amiről beszéltünk. A mágneses víztisztító készüléket vártam a tartozékaival, ( meg az ajándék étrend kiegészítőket ). Azt hittem, tévedés lehet, hogy a W25 asztali víztisztítót is becsomagolták, és elküldték nekem. Még most sem értem igazán, hiszen ez nem szerepelt az ajánlatban, de nagyon örülök neki, és tudom, hogy nagy hasznát vesszük majd! ( Reménykedem, hogy megtarthatom, hisz a jótállási jegyre azt írták: Nyeremény. ) Egyiket azonnal fel is szereltem, végre tiszta vizet iszunk, nem is kérdés, a sima csapvízzel össze sem lehet hasonlítani !

Nagyon hálás vagyok a figyelmességért, amit kaptam és a példa értékű kiszolgálásért!
További munkájához sok sikert kívánok!


Üdvözlettel:
Erdősiné Kovács Eszter
( Kiskunhalas ) "

 

 

 Wellnet W25 Max   háztartási víztisztító készülék

Wellnet háztartási víztisztító készülékek új néven
Wellnet W25 - Wellnet W25 Max ( Szűrőkapacitás: 25.000 liter / 2 év )

 

A divat legújabb irányzatai elérték a mi víztisztító készülékünket is. Most már saját egyéniségedhez, jobban és pontosabban fogalmazva a konyhád vagy az étkeződ egyéniségéhez választhatsz magadnak W25 Max háztartási víztisztítót. A hangsúly a környezettudatosságon, a felhasználóbarát csomagoláson, a letisztult, modern, fiatalos, friss, karakteres megjelenésen van. Választási lehetőség: Wellnet W25 Max háztartási víztisztító készülék konyhánkra szabhatóan. Konyhai stílusoknak megfelelő termékgrafikák 11 féle megjelenéssel!

 

Wellnet W25 Max asztali víztisztító kisberendezés megoldja problémáinkat. Kétlépcsős szűrési technológiája kicsomagolja vizünket, a károsító klórtól és vegyületeitől, így az íz és szagrontó anyagok híján élvezhető ivóvízhez juttat bennünket. Az első lépcsőben egy mikroszűrő a szabad szemmel is látható anyagoktól, az úgynevezett lebegő anyagoktól mentesíti a vizet. W-25 víztisztító, a GET HT-20 víztisztító berendezés utódja. Egészséges friss víz a csapból. Megoldás a klóros és büdös víz problémájára.A második lépcsőben: kiváló minőségű, ezüsttel impregnált aktív szén segítségével (melynek 1 gr-ja egy focipálya felületet képvisel) megköti az oldott szerves szennyeződéseket, a szabad és kötött klórt, valamint a halogénezett metánszármazékokat, az íz és szagrontó anyagokat. Az üdítő és sörgyárak is ezt a technikát alkalmazzák a víz tisztítására. Ez a kettős fokozat a biztosítéka a szűrt víz kiváló minőségének. A folyamat adszorpció útján megy végbe, nem ioncserével működik, így minden emberi fogyasztásra hasznos ásványi anyag a csapvízben marad. A berendezés nem befolyásolja a kezelt víz szervetlen anyag tartalmát (nitrát, arzén, keménység stb.). Hosszú élettartam gazdaságos üzemeltetéssel! A vezetékes ivóvizek minősége nagyon széles határok között változik, ezért a berendezéssel kezelhető víz mennyisége is változó. Az MSZ 450/1 sz. szabvány szerinti ivóvíz használat esetén a berendezés várható élettartama: 25 000 liter. Ennek a 25 m3 víznek a takarékos felhasználása egy útváltó szelep segítségével valósítható meg. A berendezés az útváltó szelep segítségével, néhány mozdulattal, pillanatokon belül a vízcsaphoz csatlakoztatható. Maximális szűrhető vízhőmérséklet: 24 °C ! A készülék igen gazdaságos, költségkímélően használható, hiszen az útváltó szelep segítségével csak azt a vizet tisztítja meg, amit közvetlen fogyasztásra, főzésre, esetleg a kisállatok itatására, virágok locsolására szánunk. Az ún. használati (mosogató, öblögető, stb.) víz fölösleges tisztításának költségeit megspóroljuk. A készülék esztétikus kivitelű, bármely konyha berendezéséhez tökéletesen illeszthető. A közegészségügyi előírás szerint a készülék 2 évig használható. A forgalmazás feltételeit az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat 4666/2004 számú engedélye szabályozza ( OTH 4666/2004 ). Az engedély letöltése ITT

 

W25 Magnetic Max Mágneses víztisztító: a W25 háztartási víztisztító továbbfejlesztett változata. A készülék, egy nagy erősségű mágnessel (12 000 Gauss) felszerelt és kétlépcsős szűrési technológiát alkalmazó csapra szerelhető, speciális igényeket is kielégítő asztali víztisztító... W25 Magnetic részletes ismertetését ide kattintva olvashatja...


 W25 Max víztisztító készülék paraméterei:

- Maximális vízhőmérséklet: 24 °C !
- Kapacitása és élettartam: 25 000 liter illetve maximum 2 év!
- Szűrőbetét: mikroszűrő + ezüsttel impregnált aktív szén

- Szűrési sebessége: 3 liter/perc (5 bar üzemi nyomáson)
- Minimális víznyomás:  2 bar
- Maximális víznyomás: 6 bar

Wellnet W25 Víztisztító video
Wellnet W25 Max háztartási víztisztító berendezés
működését bemutató film
megtekintéséhez
kattintson a fenti képre.

 

Stílus variációk Wellnet W25 háztartási víztisztítóra

W25 Max, W25 Duo, W25 Basic, W25 Magnetic és W25 Magnetic Duo víztisztító készülékeinkhez választható külső mintázatok és azok megnevezései. Megrendelése leadásakor kérem minden esetben jelezze a kiválasztott mintázat nevét, amely a kis képek alatt olvasható! pl.: "Kalocsai"


1 . "Pink bubble"

2. "Romantic"

3. "Classic"

4. "Birdy"

5. "Lovely"

6. "Kalocsai"

7. "Funny"

8. "Trendy"

9. "Leveles"

10. "Csíkos"
Válassza ki a megrendelt
W25 Max, W25 Magnetic Max, W25 Duo, W25 Magnetic Duo víztisztítójához
az Önnek tetsző itt látható külső mintázatot és
annak nevét mindenképpen jelezze megrendelésében ! Pl.:" Kalocsai "

11. "Pöttyös"

Wellnet W25 Max háztartási víztisztító készülék paraméterei:

- Maximális vízhőmérséklet: 24 °C !
- Szűrőbetét: mikroszűrő + ezüsttel impregnált aktív szén
- Kapacitása: 25 000 liter / 2 év
- Szűrési sebessége: 3 liter/perc (5 bar üzemi nyomáson)
- Minimális víznyomás:  2 bar
- Maximális víznyomás: 6 bar

 Közegészségügyi előírás szerint a készülék legfeljebb 2 évig használható.
Ezt követően
lehetőség van a készülékben szűrőtöltetet cserélni.

 

WELLNET W25 MAX HÁZTARTÁSI VÍZTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK AKCIÓ

W25 MAX nagy teljesítményű háztartási víztisztító készülék akció - Szűrőkapacitás: 25.000 liter / 2 év

Cikkszám
Termék megnevezése
Akciós ár*
102004    W25 Max víztisztító választható stílus mintázattal 19.990 Ft
A fenti ár tartalmazza az alábbiakat:

1 db W25 Max nagy teljesítményű háztartási víztisztító
1 db útváltó csap
1 db műanyag cső

+ 3990 Ft értékű ajándék "Vízben az egészség" E-könyv

A megrendelés leadásakor:
Mindenképpen jelezze a víztisztító készülékekhez kiválasztott külső mintázat nevét!

INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL !
* Az akció időtartama: 2016.09.02-10.02, illetve a készlet erejéig!
A W25 Max háztartási víztisztító készülék listaára: 27.990 Ft / db
Hogyan vásárolhatok a Wellnet Boltban ?

 

WELLNET W25 MAX HÁZTARTÁSI VÍZTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK
+ AJÁNDÉK W25 DUOVÍZTISZTÍTÓ AKCIÓ

W25 MAX VÍZTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK AJÁNDÉK W25 DUO AKCIÓ...

Cikkszám
Termék megnevezése
Vásárlói ár*
102004+DUO   * W25 Max víztisztító választható stílus mintázattal + AJÁNDÉK W25 Duo háztartási víztisztító készülék 27.990 Ft
A fenti ár tartalmazza az alábbiakat:

1 db W25 Max nagy teljesítményű háztartási víztisztító
1 db W25 Duo háztartási víztisztító
2 db útváltó csap
2 db műanyag cső

+ 3990 Ft értékű ajándék "Vízben az egészség" E-könyv

A megrendelés leadásakor:
Mindenképpen jelezze a víztisztító készülékekhez kiválasztott külső mintázat nevét!
* Az ajándék akció időtartama: 2016.09.02-10.02, illetve a készlet erejéig!
Az ajándék W25 Duo háztartási víztisztító készülék értéke: 22.490 Ft / db
Hogyan vásárolhatok a Wellnet Boltban ?

 

" Örömömre megérkezett a rendelt Wellnet W-25 Magnetic vízszűrő készülék. Pillanatok alatt felszereltem, s néhány perc múlva már ihattam is a finom, lágy vizet. 2 évvel ezelőtt ajándékba kaptam egy Wellnet W-25 készüléket, s nagyon elégedett voltam vele. Néhány hétig nem volt szűrő felszerelve a csapra, s vészesen visszaesett az ivóvíz fogyasztásunk. Összehasonlíthatatlanul különb a szűrt víz , s most remélhetőleg 1,5 évig ismét nem lesz gondom a víz minőségével. ( Megjegyzem, számomra komoly minőség -teszt, hogy a kiskutyám, amióta a vízszűrőt használtuk, kb. 2x annyi vizet ivott meg, mint előtte. ) Külön köszönöm a rendelés során tapasztalt figyelmes, számomra kedvező segítő tanácsokat.

Üdvözlettel:
Dr. Fodor Ágnes háziorvos
( Paks )"

 


WELLNET W25 DUO HÁZTARTÁSI VÍZTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK AKCIÓ

   2015.10.08-tól a készülék design megváltozott: a W25 Duo víztisztító készülék magassága azonos a W25 Max magasságával! A méret változik ugyan, de a töltet kapacitása nem! Ezt követően a Max és a Duo készüléket csak a töltetük nagysága ill.kapacitása fogja megkülönböztetni, a külső méretük már nem. A W25 Duo olyan szép lesz, mint a W25 Max...


Wellnet W25 Duo háztartási víztisztító készülék paraméterei:

- Maximális vízhőmérséklet: 24 °C !
- Szűrőbetét: mikroszűrő + ezüsttel impregnált aktív szén
- Kapacitása: 15 000 liter ( Tehát NEM 25 000 liter ! ) / 2 év
- Szűrési sebessége: 3 liter/perc (5 bar üzemi nyomáson)
- Minimális víznyomás:  2 bar
- Maximális víznyomás: 6 bar

 Közegészségügyi előírás szerint a készülék legfeljebb 2 évig használható.
Ezt követően
lehetőség van a készülékben szűrőtöltetet cserélni.

W25 DUO háztartási víztisztító készülék akció - Szűrőkapacitás: 15.000 liter / 2 év

Cikkszám
Termék megnevezése
Akciós ár*
101814   W25 Duo háztartási víztisztító készülék
választható stílus mintázattal
( 15.000 liter szűrőkapacitás )
14.990 Ft
A fenti ár tartalmazza az alábbiakat:

1 db W25 Duo háztartási víztisztító
1 db útváltó csap
1 db műanyag cső

+ 3990 Ft értékű ajándék "Vízben az egészség" E-könyv

A megrendelés leadásakor:

Mindenképpen jelezze a víztisztító készülékhez kiválasztott külső mintázat nevét!
* Az akció időtartama: 2016.09.02-10.02, illetve a készlet erejéig!
A W25 Duo háztartási víztisztító készülék listaára: 22.490 Ft / db
Hogyan vásárolhatok a Wellnet Boltban ?

 

WELLNET W25 DUO HÁZTARTÁSI VÍZTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK
+ AJÁNDÉK WT70 ZUHANYSZŰRŐ AKCIÓ

W25 DUO VÍZTISZTÍTÓ AJÁNDÉK WT70 ZUHANYSZŰRŐVEL AKCIÓ

Cikkszám
Termék megnevezése
Vásárlói ár*
101814+WT70   W25 Duo háztartási víztisztító készülék
választható stílus mintázattal
( 15.000 liter szűrőkapacitás )
+ AJÁNDÉK WT70 zuhanyszűrő készülék
22.490 Ft
A fenti ár tartalmazza az alábbiakat:

1 db W25 Duo háztartási víztisztító
1 db
WT70 zuhanyszűrő készülék
1 db útváltó csap
1 db műanyag cső

+ 3990 Ft értékű ajándék "Vízben az egészség" E-könyv

A megrendelés leadásakor:

Mindenképpen jelezze a víztisztító készülékhez kiválasztott külső mintázat nevét!
* Az ajándék akció időtartama: 2016.09.02-10.02, illetve a készlet erejéig!
Az ajándék WT70 zuhanyszűrő készülék értéke: 24.990 Ft / db
Hogyan vásárolhatok a Wellnet Boltban ?WT70 ZUHANYSZŰRŐ KÉSZÜLÉK

  A benne található KDF-szűrő nagy tisztaságú réz/cink ötvözet. Hatásmechanizmusa az elektrokémiai oxidáció/redukció elvén működik, ahol a réz katódként, a cink anódként működik. A KDF részecskék felületén oxidáció illetve redukció megy végbe, s így például a cink és a klór reakciójából ártalmatlan cink-klorid keletkezik.

Egyszerű tökéletes megoldás a fürdővíz megtisztítására. Kisgyermekes családoknak erősen ajánlott. Ne fürdesse gyermekét büdös, klóros vízben. Itt a megoldás.Wellnet WT70 zuhanyszűrő paraméterei
- Szűrőbetét: KDF
+ Granulált aktív szén
- Kapacitása: 70 000 liter
- Maximális átbocsátás: 10 liter/perc
-
Átfolyós rendszerű vízmelegítőknél nem használható!

Eltávolítja a vízből:
- a klórt és klórszármazékokat (THM-vegyületek),
- a szerves anyagokat (peszticidek, herbicidek),
- a fémeket (nehézfémek, vas, arzén),
- a mikroszervezeteket (baktériumok, gombák, algák),
- részben a keménységet okozó kalcium és magnézium vegyületeket.

Wellnet WT-70 Zuhanyszűrő video
A WT70 zuhanyszűrőt bemutató kisfilm megtekintéséhez kattintson a fenti képre vagy IDE .  

Cikkszám
Termék megnevezése
Vásárlói ár
102013
WT70 Zuhanyszűrő
24.990 Ft

WELLNET WT70 ZUHANYSZŰRŐ KÉSZÜLÉK MOST AKÁR AJÁNDÉKBA!

Wellnet WT70 zuhanyszűrő AJÁNDÉK AKCIÓ részleteit IDE KATTINTVA olvashatja...

 


   A KDF megfelel minden egészségügyi követelménynek, például a szűrővel kezelt víz réz és cink tartalma messze az egészségügyi határértékek alatt marad. A KDF-el töltött WT 70 zuhanyszűrő eltávolítja a fürdővízből a klórt (90–99%), megakadályozza a bőr kiszáradását, öregedését, hámlását, viszketését, csökkenti az allergia veszélyét, egészséges, rugalmas bőrt, selymesen csillogó hajat eredményez. A vízbe kerülő negatív ionok pedig élénkítő, frissítő hatásúak.

 

A Dimenzió Egészségpénztár ( Link ) tagjai
Megvásárolhatják víztisztító berendezéseinket Egészségpénztári Tagdíjukra

Más egészségpénztár tagjának, érdeklődnie kell az egészségpénztárnál, hogy az OTH 4666/2004 számú termékek megvásárolhatóak-e. Amennyiben az Ön egészségpénztára támogatja ezen számú terméket, akkor bármelyik víztisztító berendezésünket megvásárolhatja tagdíjából.

 

 

" Köszönöm az információkat és a készüléket is, amely ma meg is érkezett. Már be is üzemeltük. Mivel én még nem kóstoltam utótisztított vizet, meglepett, mennyire érezhető a különbség a szűrt és a kezeletlen csapvíz között mind az ízét, mind az illatát tekintve. Ma délután itt járt nálunk a testvérem, és neki is elnyerte a tetszését a készülék, így valószínűleg hamarosan ő is rendel egyet.

Még egyszer köszönöm!

Üdvözlettel:
Puskás Krisztina
( Jánoshalma )"

 

Wellnet Bolt Partnerprogram Spóroljon Velünk!

 

 

Drága ásványvizek helyett. Kristálytiszta. Olcsó. Egészséges. Finom víz. Az Ön vizcsapjából!

 

"Már január hónapban vásároltam önöktől két készüléket! Szuper! Nagyon megvagyunk elégedve! Otthon, és a munkahelyen is használjuk. Most a családnak ajándékozunk a készülékből. Mindenkinek, és mindenhol ajánljuk, gratulálunk a termékhez, nem csak a víztisztítóhoz. Figyelemre méltó a munkájuk, köszönjük, sok sikert kívánunk!

Köszönettel: Moharos Terézia ( Szent Gellért Kiadó és Nyomda. Budapest )"

 

Felmerülő kérdéseit a következő email címre várjuk:

 

Wellnet Bolt International a Facebook-on

 

" Köszönettel vettem, hogy tanácsaival a beüzemelést megkönnyíti. Telefonbeszélgetésünk alkalmával elmondta a tennivalókat! Sikeresen beüzemelésre került a családom teljes megelégedésére! Tökéletesen működik és már én is iszom a vízből pedig nem igen szoktam vizet inni! Nagyon szépen köszönöm, hogy lehetővé tette számunkra, hogy egészséges és finom vizet igyunk! Ajánlani fogom sok ismerősömnek! Ennél hasznosabb ajándékot nem is vehettem volna családomnak Húsvétra.

Még egyszer köszönök mindent, hogy még arra is figyelt, hogy ne kelljen szállítási költséget fizetni. Igazán korrekt eljárás volt, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Kívánok Kellemes Húsvéti Ünnepeket Önnek és Családjának.
Köszönettel: Molnár József, Bátaszék"


Free Dreamweaver template courtesy of JustDreamweaver.com